Blog

Felhívás cselekvésre: Pjongcsang 2018-Álomprogram

Call for Action: PyeongChang 2018 – Dream Programme (In Hungarian)

A 2018-as Pjongcsangi Téli Olimpiai Játékok egyik fő kezdeményezése Az Álomprogram: egy „kezdeményezés, melynek célja a téli sportok megismertetése azon fiatalokkal, akiknek nem lenne egyéb lehetősége tapasztalni a téli időjárást és kipróbálni a téli sportokat”.

Őket idézve: „Az álomprogram elősegítette a nemzetek közötti kötelékek szorosabbra fűzését és gazdagította a résztvevőket a kulturális csereprogramok révén”.

Azonban igen nehéz elhinni, hogy más országok fiataljai részt akarnának venni egy ilyen csereprogramban, tudván, hogy a koreai emberek között általánosan „elfogadott” a kutya- és macskahúsiparban elterjedt rettenetes kegyetlenség.

Nem akarjuk, hogy a fiatalok álma rémálommá váljon, így arra kérünk, közöld a Pjongcsang 2018 Álomprogrammal, hogy az álom életben tartásának legjobb módja, ha véget vetnek a kutya- és macskahúsiparnak.

Kérjük, tudasd ezt velük! Kattints IDE, hogy üzenetet hagyhass a honlapjukon!

Üzenetet úgy hagyhatsz, ha a honlapjukon a lap aljára görgetsz a „Reply” részhez, ahol – miután bejelentkeztél a Facebook, Twitter vagy Google profiloddal – beírhatod az ajánlott szöveget.

Kattints IDE, hogy üzenetet hagyhass a koreai honlapjukon!

Ajánlott üzenet:

“Hope is a waking dream”
Please stop the dream becoming a nightmare for these young people in your Programme by permanently ending the dog and cat meat trades now – before the PyeongChang 2018 event takes place.

Boycott Pyeongchang_1440x2160_m