Sample Protest Letter to the South Korean Government in Greek

Δείγμα Επιστολής Διαμαρτυρίας προς την Κυβέρνηση της Νότιας Κορέας

Κλικ ΕΔΩ για τις διευθύνσεις email της κυβέρνησης της Νότιας Κορέας!

Αξιότιμη Κυβέρνηση της Νότιας Κορέας,

Παρακαλώ δείτε αυτά τα βίντεο: Σοκαριστική Αγριότητα της Νοτιοκορεάτικης Βιομηχανίας Κρέατος Σκύλου https://youtu.be/_ZVQjgGb4RQ, Τρέιλερ του ντοκιμαντέρ: Άνθρωπος δαγκώνει σκύλο στη Νότια Κορέα https://youtu.be/9SKVdNrfIZo

Είμαι εξαιρετικά αναστατωμένος για το βασάνισμα και βρώση ζώων συντροφιάς που συμβαίνει στη Νότια Κορέα.

Με την πανταχού παρουσία των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, κάθε μέρα βλέπουμε αποτροπιαστικές και σπαραξικάρδιες εικόνες και βίντεο αθώων σκύλων που βασανίζονται και σκοτώνονται στην χώρα σας.

Παρόλο που η Κορέα έχει θεσπίσει μία Νομοθεσία για την Προστασία των Ζώων όσον αφορά τα ζώα συντροφιάς, σκύλοι ακόμα τρώγονται, απαγχονίζονται, θανατώνονται με ηλεκτροπληξία και υπομένουν την αγριότητα των παραγωγών και σφαγέων. Επίσης, σκύλοι και γάτες ακόμα ξυλοκοπούνται και βράζονται ζωντανοί για παρασκευή επονομαζόμενων ελιξίριων, τα οποία δεν έχουν ιατρικές ιδιότητες παρά μόνο στα μυαλά των αδαών και αφελών πελατών.

Αυτές οι πρακτικές δεν έχουν θέση στον σύγχρονο κόσμο. Άλλες Ασιατικές χώρες έχουν απαγορεύσει την βρώση κρέατος σκύλου και την βάναυση βιομηχανία που την συνοδεύει, όπως η Ταϊβάν και οι Φιλιππίνες. Γιατί συνεχίζει η Κορέα να καθυστερεί ως προς αυτές τις χώρες και άλλες πολιτισμένες κοινωνίες;

Είναι ευθύνη της κυβέρνησης της Κορέας να τερματίσει άμεσα και για πάντα τις βάναυσες βιομηχανίες κρέατος σκύλου και ελιξίριων γάτας στην Κορέα. Είναι πια καιρός να απαλλαγείτε από τους παιδιάστικους μύθους και την προπαγάνδα που περιβάλλουν αυτές τις βιομηχανίες και τα άθλια προϊόντα τους. Είναι πια καιρός να εγκαταλείψετε οπισθοδρομικές και περιττές παραδόσεις.

Και είναι πια καιρός για την Κορέα να μεριμνήσει πρόνοια για τα ζώα και να επιδείξει μία συμπονετική και ηθική κοινωνία. Που σημαίνει ότι είναι πια καιρός για την κυβέρνηση της Κορέας να εκκινήσει επιμόρφωση του κοινού για την σημασία της στείρωσης, για το όχι στην εγκατάλειψη των κατοικίδιων, και για την καλή συμπεριφορά απέναντι στα ζώα.

Έως ότου να υλοποιηθούν όλα αυτά, το καλό όνομα της Κορέας στην διεθνή κοινότητα θα εξακολουθεί να υποφέρει. Οι πολίτες της θα αντιμετωπίζουν αισχύνη και αμηχανία. Και η Κορέα θα εξακολουθήσει να θεωρείται «τριτοκοσμική χώρα», παρά τον εκμοντερνισμό και τις απόπειρες παγκοσμιοποίησης.

Από τώρα και στο εξής, θα μποϊκοτάρω τα Κορεάτικα προϊόντα, και δεν θα στηρίζω Κορεάτικες εταιρείες ούτε θα επισκεφθώ την Κορέα έως ότου να σταματήσει οριστικά η κακοποίηση γατών και σκύλων.

Μετά τιμής,

Δείγμα Επιστολής Διαμαρτυρίας στα Κορεάτικα

대한민국 정부 관계자 분들에게,

다음의 동영상을 봐주시기 바랍니다. https://youtu.be/_ZVQjgGb4RQ, https://youtu.be/9SKVdNrfIZo

저는 대한민국에서는 반려동물을 고문하고 잡아먹는다는 사실을 접하고 엄청난 충격을 받았습니다. 산재해 있는 소셜 미디어를 통해서 한국에 있는 아무런 죄 없는 개들이 고문 당하고 죽임 당하는 끔찍하고 가슴 아픈 장면이 담긴 사진과 동영상을 매순간 접하고 있습니다.

비록 한국이 반려동물에 대한 동물보호법을 제정했지만 개들은 여전히 개농장 주인과 도살업자에게 구타당하고, 목 매달리고, 감전되고, 잔인하게 취급 당하고 있습니다. 또 보약이라는 미명하에 아직도 개와 고양이를 산채로 끓는 물에 집어넣고 있습니다. 아무런 의학적 효과가 증명된 바 없음에도 불구하고 무지하고 잘 속아넘어가는 사람들은 여전히 효험이 있다고 믿고 있습니다.

이러한 관행은 오늘날 어디에서도 찾아볼 수 없는 일입니다. 대만이나 필리핀 같은 다른 아시아 국가들은 이미 개고기와 개고기 관련 산업을 금지시켰습니다. 한국이 왜 이러한 나라들이나 다른 문명 사회보다 뒤쳐진 채로 남아있는지 이해할 수가 없습니다.

한국에서 이 잔인하기 짝이 없는 개고기 산업과 고양이로 만든 보약 산업을 영원히 근절시키는 것은 대한민국 정부의 책임입니다. 이와 관련된 산업과 혐오식품을 둘러싼 어리석은 괴담과 주장을 떨쳐버릴 때입니다. 낙후되고 불필요한 전통은 과감히 버릴 때입니다.

그리고 동물복지 문제를 심각하게 받아들여서 한국 사회가 자비롭고 윤리적인 사회라는 것을 보여줄 때입니다. 즉, 한국 정부가 대중들에게 반려동물의 중성화의 중요성, 유기금지, 동물에 대한 적절한 취급에 대해 더 나은 교육을 시작할 때라는 뜻입니다.

그렇지 않으면 한국은 국제사회에서 계속해서 나쁜 평판을 이어가게 될 것입니다. 한국 국민들 역시 수치와 곤란함을 겪게 될 겁니다. 한국이 근대화되었고 국제화된 사고를 도입하려 함에도 불구하고 여전히 “제3세계 후진국가”로 인식될 것입니다.

저는 개와 고양이에 대한 학대가 한국에서 완전히 사라지기 전까지 한국 제품을 구매하지 않을 것이고 한국 회사를 이용하거나 한국을 방문하지 않을 것입니다.

Follow by Email
YouTube
Pinterest
Pinterest
fb-share-icon
WhatsApp
Reddit