Blog

South Korea’s filthy dog meat trade #noshopit2stopit (In Greek)

👉 English

Το Νοτιοκορεάτικο αισχρό εμπόριο κρέατος σκύλων #noshopit2stopit
ΜΠΟΪΚΟΤΑΖ ΣΤΗ ΝΟΤΙΑ ΚΟΡΕΑ

Photo: The Korea Observer’s documentary “The Dog Meat Professional: South Korea” (http://koreandogs.org/dmp/)

Φωτογραφία: Από το ντοκιμαντέρ του Korea Observer «Οι Επαγγελματίες στο Κρέας Σκύλων: Νότια Κορέα» (http://koreandogs.org/dmp/)

Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν. Και, ανεξάρτητα από το αν εορτάζετε τα Χριστούγεννα ή όχι, είναι σίγουρα μία εποχή για συμπόνια. Ας δείξουμε από κοινού τη συμπόνιά μας για τους σκύλους και τις γάτες του Νοτιοκορεάτικου εμπορίου κρεάτων: με ΟΧΙ στην οικονομική ενίσχυση της Νότιας Κορέας – ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ να αγοράζετε τα προϊόντα τους, κάντε ΜΠΟΪΚΟΤΑΖ στη Νότια Κορέα.

Τα μεγάλα αφεντικά αυτών των επικερδών Νοτιοκορεάτικων επιχειρήσεων έχουν ενημερωθεί, και τους ζητήθηκε να δραστηριοποιηθούν προς διακοπή αυτών των αποτρόπαιων εμπορίων. Έχουν επιλέξει απραξία – δεν ενδιαφέρονται για τους λόγους μας, οπότε ας καταστεί σαφές με τη (συγκρατούμενη) αγοραστική μας δύναμη – ας σταματήσουμε να αγοράζουμε Νοτιοκορεάτικα προϊόντα. Πηγαίνετε στα τοπικά καταστήματα λιανικής (ή τα online διαδικτυακά) και ανακοινώστε τους ότι δεν θα αγοράζετε Νοτιοκορεάτικα προϊόντα ώσπου να υποσχεθεί η Νοτιοκορεάτικη Κυβέρνηση κατάργηση των άγριων εμπορίων κρέατος σκύλων και γατών – κοινοποιήστε: #noshopit2stopit . Εναλλακτικά, απλά ποστάρετε ένα γρήγορο μήνυμα Twitter ή αποστείλετε μήνυμα ηλεκτρονικής αλληλογραφίας σε οποιονδήποτε χώρο εμπορεύονται Νοτιοκορεάτικα προϊόντα, δε χρειάζεται άλλη επικοινωνία!
Τα μεγάλα αφεντικά των μεγάλων επιχειρήσεων μάλλον αδιαφορούν, αλλά οι πωλητές των τοπικών καταστημάτων θα ασχοληθούν. Λιγότερες πωλήσεις σημαίνει λιγότερο κέρδος – κανένα κέρδος σημαίνει ανεργία.
Ελάτε όλοι: Ας #noshopit2stopit

Έκκληση για Δράση

Αναρτήστε τις παρακάτω αφίσες ΠΑΝΤΟΥ και στις ιστοσελίδες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης των Νοτιοκορεάτικων επιχειρήσεων!
Κάντε κλικ ΕΔΩ για τα στοιχεία επικοινωνίας των μεγαλύτερων Νοτιοκορεάτικων επιχειρήσεων.

Sign-Petition_Greek

Μην ενισχύετε την οικονομία της Ν.Κορέας για να ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΤΟ ΕΜΠΟΡΙΟ ΚΡΕΑΤΟΣ ΣΚΥΛΩΝ/ΓΑΤΩΝ

Σταματήστε την οικονομική ενίσχυση της Νότιας Κορέας ώσπου να σταματήσουν τα αισχρά εμπόρια κρέατος σκύλων και γατών.

Θα υποσχεθείτε μαζί μας; Θα υποσχεθείτε ότι θα σταματήσετε την ενίσχυση της ήδη ακμάζουσας Νοτιοκορεάτικης οικονομίας, ώσπου να δραστηριοποιηθεί η Κυβέρνησή τους προς κατάργηση των εμπορίων κρέατος σκύλων και γατών;

Η Νότια Κορέα είναι πρώτη στην παραγωγή και εξαγωγή πολλών πραγμάτων που αγοράζονται σε όλον τον κόσμο, όπως: smartphones έξυπνα κινητά, λάπτοπ φορητούς υπολογιστές, οικιακές συσκευές, ηχεία, τηλεοράσεις, αυτοκίνητα, ελαστικά, φορτηγά, πετρέλαιο, βενζίνη… ο κατάλογος συνεχίζεται. Από εταιρείες όπως οι SAMSUNG, KIA. LG, HYUNDAI, HANKOOK.

Η Νότια Κορέα επωφελείται ευχαρίστως από τα προνόμια και πλεονεκτήματα της προηγμένης κοινωνίας… αλλά η Νότια Κορέα δεν προτίθεται να αναλάβει όλες τις ευθύνες: η Κυβέρνησή τους δε φαίνεται να δραστηριοποιείται, και ίσως αγνοεί την αγριότητα, την παρανομία και τις ανήκουστες πρακτικές που εφαρμόζονται στα εμπόρια κρέατος σκύλων και γατών. Οι σκύλοι υποβάλλονται σε απάνθρωπη μεταχείριση: η τροφή τους είναι αποφάγια σάπια και μολυσμένα με σκουλήκια. Είναι φυλακισμένοι σε μικρά συρμάτινα κλουβιά υψωμένα υπεράνω του εδάφους, τα πατώματά τους είναι μόνο συρμάτινο πλέγμα και σε αυτά στέκονται και πλαγιάζουν. Δεν έχουν προστασία από τις ακραίες καιρικές συνθήκες, ευκαιρίες άσκησης ή ιατρική περίθαλψη. Εξαναγκάζονται να κάνουν πολλές γέννες και τελικά σφάζονται με αποτροπιαστικά άγριες μεθόδους μπροστά σε άλλους ζωντανούς σκύλους.

Πέος σκύλου: τρώγεται για να ενισχύσει την ανδρική αρρενωπότητα. Σούπα γάτας (βρασμένης ζωντανής): τρώγεται για θεραπεία από ρευματισμούς, μία πίστη που βασίζεται στο ότι οι γάτες είναι ευέλικτα ζώα… τα «έξυπνα» προϊόντα φαίνονται ακόμα έξυπνα;

Παρακαλούμε να υποσχεθείτε μαζί μας ότι:

Θα μποϊκοτάρετε τη Νότια Κορέα:
– ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ να αγοράζετε Νοτιοκορεάτικα προϊόντα,
– ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ να πληρώνετε για Νοτιοκορεάτικες υπηρεσίες
– ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ να επισκέπτεστε τη Νότια Κορέα
– ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ την υποστήριξη των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων PyeongChang 2018 που θα φιλοξενήσει η Νότια Κορέα.

#noshopit2stopit Greek poster

South Korea’s filthy dog meat trade #noshopit2stopit

#noshopittostopit Banner

BOYCOTT CRUELTY,  BOYCOTT KOREA

Leave a Reply

Follow by Email
YouTube
Pinterest
Pinterest
fb-share-icon
WhatsApp
Reddit