Blog

Dél-Korea mocskos kutyahúsipara #noshopit2stopit

👉 English

BOJKOTTÁLD DÉL-KOREÁT

Photo: The Korea Observer’s documentary “The Dog Meat Professional: South Korea” (http://koreandogs.org/dmp/)

Photo: The Korea Observer’s documentary “The Dog Meat Professional: South Korea” (http://koreandogs.org/dmp/)

Hamarosan itt a karácsony, és ha ünnepled, ha nem, ez az alkalom mindeképp alkalmas az együttérzés kifejezésére. Mutassuk ki közösen együttérzésünket a dél-koreai kutyahúsipar kutyái és macskái iránt: azzal, hogy NEM támogatjuk a dél-koreai gazdaságot – többé NE vásároljunk dél-koreai termékeket: BOJKOTTÁLJUK Dél-Koreát.

A magas profitot termelő dél-koreai vállalatok vezetőit arra kérték, hogy ahogy csak tudnak, segítsenek megállítani ezt a visszataszító ipart. Ők úgy döntöttek, hogy nem tesznek semmit ellene – nem érdekli őket a mondnaivalónk, így a vásárlóerőnk visszatartásával kell a tudomásukra hoznunk véleményünket– ne vásároljunk többé dél-koreai termékeket; menjünk a helyi boltokba (vagy online) és mondjuk el nekik, hogy mindaddig nem fogunk dél-koreai árukat vásárolni, amíg a dél-koreai kormány véget nem vet a brutális kutya- és macskahúsiparnak – mondjuk el nekik: #noshopit2stopit . Vagy egyszerűen küldj egy tweet üzenetet vagy egy e-mailt a koreai termékeket árusító vállalatoknak, egyéb üzenetre nincs szükség!

A nagyvállalatok magas beosztású vezetőit nem érdekli, de a helyi üzletek vezetőit fogja. Ha nincs eladás, nincs haszon – ha nincs haszon, nincs munkahely.

Gyerünk, mindenki: Küldjük el az alábbi tweetet: #noshopit2stopit.

Felhívás cselekvésre

Oszd meg MINDENHOL az alábbi posztereket, a dél-koreai vállalatok oldalán is a közösségi médiában!
Kattints IDE Dél-Korea legfőbb vállalatinak elérhetőségeiért.

Sign Petition_Hungarian

Ne támogassuk Dél-Korea gazdaságát, amíg véget nem vet a mocskos kutya- és macskahúsiparának.

Csatlakozol erőfeszítéseinkhez? Megígéred, hogy nem támogatod Dél-Korea már amúgy is virágzó gazdaságát, amíg a kormány hatásosan fel nem lép a kutya- és macskahúsipar ellen?

Dél-Korea vezető előállítója és exportőre számos, szerte a világon használt termékeknek mint pl.: okostelefonok, laptopok, háztartási gépek, hangszórók, TV-k, autók, autógumik, teherautók, olaj, benzin … és még folytathatnánk; olyan márkák otthona mint a SAMSUNG, KIA, LG, HYUNDAI, HANKOOK.

Dél-Korea bodogan kovácsol előnyt fejlett társadalma előjogaiból és profitjából, … de Dél-Korea nem akarja felvállalni az ezzel járó felelősséget: kormányuk szemet huny a kutya- és macskahúsiparban folyó brutális, illegális és sokkoló gyakorlat felett, és nem hajlandó fellépni vele szemben. A kutyákat embertelen bánásmódnak teszik ki: rothadt, férgekkel teli moslékkal etetik őket; kis méretű, a föld szintje felett elhelyezett fémketrecekbe zárják őket, arra kényszerítve, hogy a dróthálóból készült padozaton álljanak és feküdjenek; nincsenek védve az időjárás viszontagságaitól, nem jutnak mozgási lehetőséghez vagy állatorvosi ellátáshoz; folyamatos ellésre kényszerítik őket, majd szükségtelenül kegyetlen módszerekkel megölik őket, más kutyák szeme láttára.

A kutya pénisze: a férfiasság növelésére fogyasztják; macskaleves (élve főzik meg hozzá a macskákat): reuma ellen fogyasztják, mivel a macskák hajlékony állatok … még mindig úgy gondolod, hogy az okos termékeik annyira okosak?

Kérjük, csatlakozz hozzánk az alábbi módokon:
Bojkottáld Dél-Koreát:
NE vásárolj dél-koreai termékeket,
NE fizess dél-koreai szolgáltatásokért,
Ne látogass Dél-Koreába,
Ne támogasd a 2018-as Pjongcsangi Téli Olimpiát, melynek Dél-Korea ad otthont.

Szembesülj a tényekkel és szerezz több információt az alábbi oldalon: KOREANDOGS.ORG

South Korea’s filthy dog meat trade #noshopit2stopit in Hungarian

South Korea’s filthy dog meat trade #noshopit2stopit

#noshopittostopit Banner

BOYCOTT CRUELTY,  BOYCOTT KOREA

Leave a Reply