Blog

Umazana južnokorejska trgovina s pasjim mesom #noshopit2stopit

👉 English

Bojkotirajmo Južno Korejo

Photo: The Korea Observer’s documentary “The Dog Meat Professional: South Korea” (http://koreandogs.org/dmp/)

Photo: The Korea Observer’s documentary “The Dog Meat Professional: South Korea” (http://koreandogs.org/dmp/)

Božič je skoraj tu. In če praznujete božič ali ne, je gotovo čas za sočutje. Pokažimo svoje združeno sočutje do psov in mačk v južnokorejski trgovini z mesom tako, da NE BOMO podprli južnokorejskega gospodarstva – NEHAJMO kupovati njihove izdelke: BOJKOTIRAJMO Južno Korejo.

Velikim šefom teh donosnih južnokorejskih podjetij so rekli in jih prosili, naj naredijo, kar morejo, da bi ustavili to odurno trgovino. Odločili so se, da ne bodo naredili ničesar – naše besede jih ne zanimajo, zato povejmo s svojo kupno močjo (ki jim jo bomo odrekli) – nehajmo kupovati južnokorejske izdelke; pojdite v najbližje prodajalne (ali spletne trgovine) in jim povejte, da ne boste kupovali nobenih južnokorejskih izdelkov, dokler se južnokorejka vlada ne obveže, da bo končala nasilno trgovino s pasjim in mačjim mesom – povejte jim: #noshopit2stopit. Ali pa preprosto pošljite kratek tvit ali e-pismo kateri koli trgovini, ki prodaja južnokorejske izdelke, brez potrebe po kakšnem drugem sporočilu!

Ni videti, da bi bilo šefom velikih podjetij mar, prodajalcem v vam najbližjih trgovinah pa bo. Brez prodaje ni dobička, brez dobička pa ni delovnega mesta.

Pridite vsi: sodelujmo v #noshopit2stopit

Poziv k akciji

POVSOD delite spodnje plakate, tudi na straneh južnokorejskih podjetij v družabnih omrežjih!
Kliknite TU in pridobite kontaktne podatke največjih podjetij Južne Koreje.

Sign Petition_Slovenian

Nehajmo podpirati južnokorejsko gospodarstvo, dokler ne bodo ustavili umazane trgovine s pasjim in mačjim mesom.

Se nam boste pridružili pri prisegi? Boste prisegli, da boste nehali podpirati že cvetoče južnokorejsko gospodarstvo, dokler vlada ne bo učinkovito ukrepala proti nasilni trgovini s pasjim in mačjim mesom?

Južna Koreja je vodilna proizvajalka in izvoznica številnih stvari, ki jih kupujejo po vsem svetu, kot so pametni telefoni, prenosni računalniki, gospodinjske naprave, zvočniki, televizorji, avtomobili, zračnice, tovornjaki, nafta, plin … seznam se nadaljuje; ti izdelki prihajajo iz podjetij, kot so Samsung, Kia, LG, Hyundai in Hankook.

Južna Koreja je zelo vesela, da lahko uživa privilegije in dobiček napredne družbe … a ni pripravljena prevzeti vse odgovornosti: njihova vlada ne želi ukrepati in se pretvarja, da ne vidi krutosti, nezakonitosti in pretresljivih praks v trgovini s pasjim in mačjim mesom.

Psi so podvrženi nehumanemu ravnanju: hranijo jih z gnilimi, črvivimi pomijami; zaprti so v majhnih dvignjenih žičnatih kletkah, prisiljeni stati ali ležati na tleh, narejenih samo iz žic; niso zaščiteni pred skrajnim vremenom; nimajo možnosti za gibanje ali zdravstvene oskrbe; ves čas jih silijo imeti leglo za leglom, potem pa jih ubijejo s po nepotrebnem krutimi metodami, in to pred drugimi živimi psi.

Pasji penis: moški ga jedo, da bi bili bolj možati; mačja juha (živa skuhana): pijejo jo za zdravljenje revmatizma, v kar verjamejo, ker so mačke okretna bitja … Ali še vedno menite, da so njihovi »pametni« izdelki videti tako pametni?

Prosimo, pridružite se nam pri prisegi – ali boste:
Bojkotirali Južno Korejo:
NEHALI kupovati južnokorejske izdelke,
NEHALI plačevati za vse južnokorejske storitve,
NEHALI obiskovati Južno Korejo,
NEHALI podpirati zimske olimpijske igre 2018 v Pjongčangu, ki jih ima Južna Koreja privilegij gostiti?

Soočite se z dejstvi in odkrijte več na: KOREANDOGS.ORG

South Korea’s filthy dog meat trade #noshopit2stopit in Slovenian

South Korea’s filthy dog meat trade #noshopit2stopit

#noshopittostopit Banner

BOYCOTT CRUELTY,  BOYCOTT KOREA

Leave a Reply

Follow by Email
YouTube
Pinterest
Pinterest
fb-share-icon
WhatsApp
Reddit