Blog

Phone Blitz in solidarity with the Animals’ Battalion’s Boknal Demonstration in New York (In Greek)

Τηλεφωνική Εκστρατεία για συμπαράσταση στη Διαδήλωση του The Animals’ Battalion για το Μποκνάλ στη Νέα Υόρκη

Thank you, The Animals' Battalion for giving a voice to the animals of South Korean Dog and Cat Meat Trade!!! Day 2 Demonstration: July 23, 2015. Photo: The Animals' Battalion.

Σας ευχαριστούμε The Animals’ Battalion για το λόγο που δίνετε στα ζώα του Νοτιοκορεάτικου Εμπορίου Κρέατος Σκύλων και Γατών!!! 2η Ημέρα Διαδήλωσης: 23 Ιουλίου 2015. Φωτογραφία: The Animals’ Battalion.

Παρακαλούμε να υποστηρίξετε τους The Animals’ Battalion, για συμπαράσταση από τον KoreanDogs.org καθώς επίσης και αναρίθμητους άλλους ακτιβιστές υπέρ των δικαιωμάτων των ζώων παγκοσμίως, που εκφράζουν την απέχθεια για την αδιαφορία της Νοτιοκορεάτικης κυβέρνησης που επιτρέπει σε αυτό το ανούσιο βαρβαρικό εμπόριο να συνεχίζεται και βοηθήστε μας να ευαισθητοποιήσουμε σχετικά με το φρικτό βασανιστήριο στο οποίο υποβάλλονται οι καλύτεροι και πιο πιστοί φίλοι – οι σκύλοι και οι γάτες με τους οποίους μοιραζόμαστε τα σπίτια και τις ζωές μας. Θα γίνουν τρείς διαδηλώσεις που διοργανώθηκαν μπροστά από το Προξενείο της Κορέας στη Νέα Υόρκη, αλλά με τη συμπαράστασή σας οι εκδηλώσεις θα είναι αποτελεσματικότερες και θα ασκηθεί πίεση στην κυβέρνηση της Κορέας που δεν θα μπορεί απλά να αψηφήσει.

Παρακαλούμε να συμμετάσχετε στην εκστρατεία μέσω τηλεφώνου/μέσων μαζικής ενημέρωσης με τη Νοτιοκορεάτικη πρεσβεία της χώρας σας. Πληροφορίες για την τοπική σας Πρεσβεία της Νότιας Κορέας θα βρείτε στον κατάλογο: http://koreandogs.org/what-you-can-do/contacts-for-protest/call-south-korean-embassy/. Μπορείτε επίσης να αναζητήσετε τις νεότερες πληροφορίες online. Πρόκειται για ενέργεια προσιτή σε οποιονδήποτε, ανεξάρτητα από τοποθεσία, και μέσω πληθώρας μέσων όπως τηλέφωνο, ταχυδρομείο, φαξ και ηλεκτρονικό ταχυδρομείο.

Ημέρα 1: Παρασκευή, 15 Ιουλίου, 2016. Κάντε κλικ ΕΔΩ για να συμμετάσχετε.

Ημέρα 2: Τετάρτη, 27 Ιουλίου, 2016. Κάντε κλικ ΕΔΩ για να συμμετάσχετε.

Ημέρα 3: Τρίτη, 16 Αυγούστου, 2016. Κάντε κλικ ΕΔΩ για να συμμετάσχετε.

Επί του παρόντος κύριος στόχος είναι η Πρεσβεία της Νότιας Κορέας στην Ουάσινγκτον. Η διεύθυνσή τους παρατίθεται κατωτέρω και κατάλογος με τα στοιχεία επικοινωνίας τους βρίσκονται στο σύνδεσμο που ακολουθεί:
Πρεσβεία της Νότιας Κορέας στην Ουάσινγκτον
South Korean Embassy in Washington DC
2450 Massachusetts Avenue N.W.
Washington DC
District of Columbia 20008
USA

 • στοσελίδα: http://www.mofat.go.kr/ENG/countries/
  http://usa.mofa.go.kr/english/am/usa/main/index.jsp
 • Τηλέφωνο στις ΗΠΑ: 1-202-939-5600
  US Telephone New York Consulate General: 1-646-674-6000
 • Φαξ στις ΗΠΑ: 1-202-797-0595
 • Email: Κάντε κλικ ΕΔΩ Διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου!
 • Tweet Storm: Click HERE to send tweets using our tweet sheet!
 • Η μορφή της εκστρατείας μέσω ταχυδρομείου, ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή φαξ που προτείνουμε είναι η ακόλουθη:
  Θέμα: Εμπόριο κρέατος σκύλων στην Κορέα
  Αξιότιμε Κύριε/Κυρία

  Απευθυνόμαστε σε εσάς εκ μέρους εκείνων που δεν έχουν φωνή στον κόσμο τους. Ζητάμε να σταματήσετε άμεσα την ανούσια σφαγή των χιλιάδων σκύλων του Κορεάτικου εμπορίου κρέατος. Οι έξυπνοι, αγαπημένοι και πιστοί σύντροφοι δεν είναι δικοί μας για κακοποίηση, παραμέληση ή σφαγή. Μας εμπιστεύονται για φροντίδα και αγάπη άνευ όρων, όπως αγαπούν και υπηρετούν εμάς άνευ όρων. Δίκαια λέγονται «καλύτεροι φίλοι του ανθρώπου». Είναι οι σύντροφοι μας, οι φύλακές μας, μέλη της οικογένειάς μας και υπάρχουν και σκύλοι υπηρεσίας και εργασίας, που είναι οδηγοί για τους τυφλούς, πολύτιμοι συνάδελφοι και συνέταιροι σε πληθώρα ρόλων και προστάτες και σωτήρες για εμάς σε ένα ευρύ φάσμα από απειλητικές για τη ζωή καταστάσεις.
  Η κυβέρνηση έχει την εξουσία και ικανότητα να σταματήσει αυτήν την εξαιρετικά αμφιλεγόμενη και επαίσχυντη πρακτική. Ζητάμε να αναλογιστείτε το εξής, θέλετε ο κόσμος να έχει την εντύπωση ότι η Νότια Κορέα είναι ένα έθνος από βασανιστές των ζώων συντροφιάς, ανενημέρωτους για την κοινή συμπόνια, πεποιθήσεις και νέα επιστημονική σκέψη των άλλων πρωτοπόρων χωρών; Μία απολίτιστη, οπισθοδρομική χώρα οι άνθρωποι της οποίας συχνά υφίστανται δυσμενείς διακρίσεις εξαιτίας των παράνομων και μη ρυθμισμένων κανονιστικά πρακτικών των εμπόρων κρέατος σκύλων και εκείνων που τρώνε σκύλους; Έως ότου να σταματήσει πραγματικά και οριστικά αυτή η απαίσια πρακτική, υποσχόμαστε ότι θα μποϊκοτάρουμε όλα τα προϊόντα, υπηρεσίες και τουρισμό της Νότιας Κορέας, και θα συνεχίσουμε τον αγώνα για τη διάσωση αυτών των εκπληκτικών ζώων.
  Παρακαλούμε να έχετε υπόψη ότι ο κόσμος παρακολουθεί τη Νότια Κορέα…

 • Παρακαλούμε να προσέξετε τα ακόλουθα όταν καλέσετε την Πρεσβεία της Νότιας Κορέας:

  Προτείνουμε να ζητήσετε ευγενικά να μιλήσετε με έναν εκπρόσωπο της Πρεσβείας ο οποίος να είναι σε θέση να συζητήσει μαζί σας σχετικά με το εμπόριο κρέατος σκύλων στη Νότια Κορέα. Είναι πολύ πιθανό ότι ο εκπρόσωπος της πρεσβείας στο τηλέφωνο θα ισχυριστεί ότι αγνοεί ή ότι γνωρίζει ελάχιστα μόνο για το εμπόριο και δεν μπορεί να βοηθήσει με αυτό το θέμα. Στην περίπτωση αυτή, ζητάμε να τους διαβάσετε αυτήν την δήλωση (και ζητήστε από τον εκπρόσωπο να σημειωθεί στα πρακτικά):

  Συμμετέχω σε μία δημοφιλή πρωτοβουλία για τα δικαιώματα των ζώων με παγκόσμια εμβέλεια και υποστήριξη, τα μέλη και οι υποστηρικτές είναι πολύ ανήσυχοι και αποτροπιασμένοι με το αδιάπτωτο εμπόριο κρέατος σκύλων για βρώση από ανθρώπους στη Νότια Κορέα. Προτρέπω σθεναρά τη Νότια Κορέα να ενεργήσει άμεσα και αποτελεσματικά προς παύση αυτού του βάρβαρου εμπορίου με οποιοδήποτε και κάθε μέσο. Έως ότου η Κυβέρνηση της Νότιας Κορέας να επέμβει αποτελεσματικά και να γίνουν θεμελιώδεις αλλαγές ώστε να σταματήσει αυτό το απίστευτα άγριο εμπόριο, υπόσχομαι ότι θα μποϊκοτάρω όλα τα Νοτιοκορεάτικα προϊόντα και υπηρεσίες (συμπεριλαμβάνοντας τον τουρισμό).

Leave a Reply

Follow by Email
YouTube
Pinterest
Pinterest
fb-share-icon
WhatsApp
Reddit