Blog

Phone Blitz in solidarity with the Animals’ Battalion’s Boknal Demonstration in New York (In Hungarian)

SZOLIDARITÁSI TELEFONOS HADJÁRAT AZ ANIMALS’ BATTALION NEW YORK-I BOKNAL ELLEN SZERVEZETT DEMONSTRÁCIÓJA MELLETT

Thank you, The Animals' Battalion for giving a voice to the animals of South Korean Dog and Cat Meat Trade!!! Day 2 Demonstration: July 23, 2015. Photo: The Animals' Battalion.

Köszönjük, The Animals’ Battalion, hogy hangot adtok a dél-koreai kutya- és macskahúsipar áldozatainak!!! A demonstráció 2. napja, 2015. július 23. Fotó: The Animals’ Battalion.

Kérjük, csatlakozz az Animals’ Battalionhoz, szolidaritást vállalva a KoreanDogs.orggal és más számtalan állatvédővel szerte a világon. Hozd a dél-koreai kormány tudomására, hogy visszataszít, mennyire közömbös az értelmetlen és barbár kutyahúsiparral szemben, és hogy hagyja tovább folytatódni! Segíts felkelteni az emberek figyelmét legjobb és leghűbb barátaink iszonyatos szenvedésére – a kutyák és macskák szenvedésére, akikkel mi megosztjuk otthonunkat és életünket. New York-ban három demonstrációt tartunk a Koreai Konzulátus előtt, de szükségünk van a te segítségedre is, hogy minél hatásosabbá tegyük ezeket a rendezvényeket, és akkora nyomást gyakoroljunk a Koreai Köztársaság Kormányára, hogy ne hagyhasson figyelmen kívül minket!

Kérjük, vegyél részt te is telefonos/média hadjáratunkban saját országod dél-koreai nagykövetségét megcélozva. Az alábbi linkre kattintva megtalálod országod dél-koreai nagykövetségének elérhetőségeit: http://koreandogs.org/what-you-can-do/contacts-for-protest/call-south-korean-embassy/

A változásokat nyomon követheted online. Bárki részt vehet tartózkodási helyétől függetlenül, és a kampány során számos lehetőség – telefon, posta, fax és e-mail – rendelkezésünkre áll.

Első nap:: 2016. július 15., péntek. Kattints IDE a jelentkezéshez.

Második nap: Wednesday, July 27, 2016. Kattints IDE a jelentkezéshez.

Harmadik nap: Tuesday, August 16, 2016. Kattints IDE a jelentkezéshez.

Jelenleg elsődleges célpontunk Washington DC Dél-Koreai Nagykövetsége. Postacímük alább olvasható, a linkekre kattintva pedig megtalálod elérhetőségeiket:

South Korean Embassy in Washington DC
2450 Massachusetts Avenue N.W.
Washington DC
District of Columbia 20008
USA

 • Weboldal: http://www.mofat.go.kr/ENG/countries/
  http://usa.mofa.go.kr/english/am/usa/main/index.jsp
 • US Telefon Embassy: 1-202-939-5600
  US Telefon New York Consulate General: 1-646-674-6000
 • US Fax: 1-202-797-0595
 • Email: Kattints IDE az e-mail címeikért!
 • Tweet Storm: Click HERE to send tweets using our tweet sheet!
 • Az alábbi szöveget ajánljuk a levél, e-mail és fax alapú üzenethez:
  MAGYARUL:
  Tárgy: Kutyahús-kereskedelem Koreában

  Tisztelt Hölgyem/Uram!

  Azzal a céllal írunk Önöknek, hogy hangot adjunk azoknak, akik nem beszélhetnek önmagukért. Sürgetjük Önöket, hogy vessenek véget a koreai kutyahús-kereskedelemnek, mely kutyák ezreinek értelmetlen lemészárlásáért felelős. Ezek az intelligens, szerető és hű társak nem a tulajdonaink, akiket bántalmazhatunk, elhanyagolhatunk vagy lemészárolhatunk. Kötelességünk gondoskodni róluk és feltétel nélkül szeretnünk kell őket, ahogyan ők is feltétel nélkül szeretnek és szolgálnak minket. Jó okkal nevezik őket „az ember legjobb barátjának”. Ők a társaink, védelmezőink, családtagjaink, a munkakutyák pedig vezetőink, ha látássérültek vagyunk, értékes kollégáink és társaink számtalan szerepben, valamint védelmezőink és megmentőink egy sor életveszélyes helyzetben.

  A Koreai Köztársaság Kormánya rendelkezik azzal az erővel és képességgel, amely képes ennek a rendkívül ellentmondásos és szégyenteljes gyakorlatnak véget vetni. Éppen ezért arra kérjük Önöket, fontolják meg: olyan ország akarnak-e lenni a világ szemében, ahol a kisállatokat bántalmazzák, és amely más vezető országok együttérzését, hitét és tudományos szemléletét nélkülözi? Egy olyan civilizálatlan, maradi ország, melynek lakosait gyakran diszkrimináció éri a kutyahús-kereskedők illegális és szabályozatlan tevékenysége, illetve a kutyahúsfogyasztók miatt? Amíg a hatalmon lévők örökre véget nem vetnek ennek az iszonyatos gyakorlatnak, addig bojkottálni fogjuk a dél-koreai termékeket, szolgáltatásokat és turizmust, valamint folytatjuk harcunkat ezen csodálatos állatok védelme érdekében.

  Kérjük, ne feledkezzenek meg róla, hogy a világ figyeli Önöket…

 • Kérjük, vedd figyelembe az alábbiakat, amikor a dél-koreai nagykövetségre telefonálsz:

  Javasoljuk, hogy udvariasan kérd meg, hogy beszélhess a nagykövetség egy képviselőjével, aki olyan pozícióban van, hogy beszélhet veled a dél-koreai kutyahús-kereskedelemmel kapcsolatban. Nagyon valószínű, hogy a képviselő azt állítja majd, hogy semmit vagy csak keveset tudnak a kereskedelemről, és nem tudnak segíteni. Ebben az esetben, kérjük, olvasd fel az alábbi nyilatkozatot (és kérd meg a nagykövetség képviselőjét, hogy jegyezze fel):

  Egy igen jelentős állatvédő szervezet tagja vagyok, mely globális hatáskörrel és támogatással rendelkezik. Tagjainkat és támogatóinkat rendkívül nyugtalanítja és visszataszítja, hogy tovább folytatódik a kutyák emberi fogyasztásra történő felhasználása Dél-Koreában. Ezért felszólítom a Koreai Köztársaság Kormányát, tegyen azonnali és jelentős lépéseket ezen barbár ipar ellen, minden lehetséges eszközt felhasználva. Mindaddig, amíg a Koreai Köztársaság Kormánya nem tesz érdemi lépéseket és alapvető változtatásokat, hogy véget vessenek ennek a hihetetlenül kegyetlen iparnak, bojkottálom a dél-koreai termékeket és szolgáltatásokat (beleértve a turizmus minden formáját).

The Animals' Battalion invites you to join the first S.Korean …

We are so ready! Please make an effort to come. It is a very important demo since it is the first day of the Boknal Dog Meat Festival and the S. Korean media has been paying attention to the New York demos since last year.

In addition to the 1000 flyers, signs, banners, t-shirts, petitions to sign and visors. This time we will have a TV showing videos of the cruelty involved in the Boknal festival. It will be a great tool for those who deny that this is still happening in South Korea. Thanks to Stop the Dog and Cat Consumption in S. Korea (koreandogs.org) and Nami Kim for their support.

Hope to see you all this Friday.

https://www.facebook.com/events/249345825421048/

Date: Friday, July 15, 2016
Where: Consulate General of the Republic of Korea
460 Park Ave, 57th Street, New York, NY 10022
Time: 2:00 pm – 5:00 pm
(Consulate Hours: Open • 9:00 am – 12:00 pm, 1:30 – 4:00 pm

Posted by The Animals' Battalion on Monday, July 11, 2016

 1. Bianca
  BiancaJuly 14,16

  Non capisco ma penso sia manifestazione x ki non ha voce…

Leave a Reply

Follow by Email
YouTube
Pinterest
Pinterest
fb-share-icon
WhatsApp
Reddit