Blog

Esimerkki mielenosoituskirjeestä Etelä-Korean hallitukselle

Arvoisa presidentti Yoon Suk-Yeol sekä Etelä-Korean hallitus.

Pyydän teitä katsomaan seuraavat videot:
Järkyttävää julmuutta Etelä-Korean koiranliha teollisuudessa Koiranliha ammattilaiset: Etelä Korea https://koreandogs.org/dmp/

Olen erittäin järkyttynyt Etelä-Korean seuraeläinten kidutuksesta ja hyväksikäytöstä.
Sosiaalisen median yleistyessä näemme joka päivä järkyttäviä ja sydäntä raastavia kuvia ja videoita viattomista koirista, joita kidutetaan ja tapetaan maassanne.

Vaikka Korea on vahvistanut seuraeläinten Eläinsuojelulain, silti koiria hakataan hengiltä, hirtetään, tapetaan sähköiskuilla ja kohdellaan muutenkin äärimmäisen julmasti kasvattajien ja teurastajien toimesta.

Yhä edelleen koiria ja kissoja keitetään elävänä ns. eliksiireiksi, joilla ei ole todettu olevan mitään lääketieteellisiä ominaisuuksia, paitsi kouluttamattoman ja tietämättömän kansan mielissä.

Tällaisella toiminnalla ei ole sijaa nykymaailmassa. Muut Aasian maat kuten Taiwan ja Filippiinit ovat kieltäneet koiranlihan käytön sekä sen mukanaan tuoman julman teollisuuden.

Miksi Korea pysyy erossa näistä maista sekä muista sivistyneistä yhteiskunnista?

Korean hallituksen vastuulla on viimein aika lopettaa korealainen koiranliha- ja kissalääke teollisuus. On aika luopua lapsellisista myyteistä ja luuloista jotka ympäröivät näitä teollisuudenaloja ja niiden katteettomia tuotteita.

Korean on ryhdyttävä ottamaan eläinten hyvinvointi vakavasti ja osoittamaan että se on myötätuntoinen ja eettinen yhteiskunta. Tämä merkitsee sitä että Korean hallituksen on
aloitettava kansalaistensa koulutus eläinten steriloinnin tärkeydestä, eläinten hylkäämisen estämisestä ja niiden asianmukaisesta hoidosta.

Kunnes nämä asiat on korjattu, Korean maine kansainvälisessä yhteisössä kärsii jatkuvasti. Korean kansalaiset kohtaavat jatkuvan häpeän ja epäkunnioituksen. Korea katsotaan kuuluvan edelleen niin kutsuttuihin ”kolmansiin maihin” huolimatta sen nykyaikaistumisesta ja pyrkimyksistä kansainvälistymiseen.

Tästä lähtien boikotoin kaikkia korealaistuotteita, en kannata Etelä-Korean yrityksiä enkä matkusta Etelä-Koreaan, kunnes kissojen ja koirien pahoinpitely on vihdoin päättynyt.

Source: 깨끗한 개고기냐? 사랑받는 반려동물이냐? -OhMyNews

Puhelin viesti:

Eläinten hyvinvoinnin kannattajana sekä hyvin tunnetun maailmanlaajuisen eläinoikeusjärjestön jäsenenä haluan tuoda julki syvän huoleni sääntelemättömästä, julmasta ja loukkaavasta koiran- ja kissanliha kaupasta maassanne, Etelä-Koreassa.

Pyydän vilpittömästi, että hallituksenne aloittaa välittömästi eläinsuojelulakien noudattamisen. Boikotoin kaikenlaista matkailua, kaikkia Etelä-Korean tuotteita ja palveluita ja kehotan kaikkia muita tekemään samoin, kunnes lain noudattaminen tuo pysyvän lopun sekä koira- että kissaeläinten lihakauppaan.

Tästä puhutaan:

Kaksi ja puoli miljoonaa eteläkorealaista koiraa hakataan kuoliaaksi, tapetaan sähköiskuilla ja
hirtetään. Eläimet tapetaan kaikkein julmimmilla tavoilla mitä kuvitella saattaa. Tämä johtuu siitä että monet eteläkorealaiset uskovat typerään myyttiin; mitä enemmän eläin kärsii, sitä maukkaampaa sen liha on ja sen lääketieteelliset vaikutukset ovat vahvempia. Tuhansia kissoja teurastetaan keittoihin sekä ns. ”terveys eliksiireiksi”. Kissat heitetään kiehuvaan veteen niiden ollessa vielä elossa.

  1. Raija Shachar
    Raija ShacharAugust 27,18

    You must stop in inhune actions of killing cats and dogs for eating meat

Leave a Reply

Twitter
Visit Us
Follow Me
Tweet
Whatsapp
Vimeo
Flickr
Reddit
Tumblr
RSS
Follow by Email