Blog

Malli protesti kirjeestä Etelä Korean yhtiöille

Sample Protest Letters to South Korean Companies in Finnish.

Aihe: Auta lopettamaan kohtuuton ja julma eteläkorealaisten koira- ja kissaeläinten kauppa!

Etelä Korealaisten yhtiöiden johdolle:

Auta lopettamaan kohtuuton ja julma eteläkorealaisten koira- ja kissaeläinten kauppa!

Tämä on muutakin kuin vain kysymys: “onko ihmisen suotavaa syödä tällaista lihaa?” Nämä ovat halveksittavat, julmat ja sivistymättömät markkinat jotka vaikuttavat kaikilla yhteiskunnan tasoilla Koreassa. Lapset jotka joutuvat avoimesti näkemään nämä väkivaltaisuudet: koiria tapetaan sähköiskuilla ja hakkaamalla ne hengiltä. Kansalaiset jotka joutuvat kärsimään saastuneesta ympäristöstä: koirankasvattajien puhdistamattomien jätevesien päästöistä, kärsivien koirien haukunnasta, ulosteiden täyttämistä kasvattamoista tulevista hajuista.

Elintarvikeketjuun tuleva ihmisravinnoksi kelpaamaton liha on sekä kansallinen että globaali kysymys. Koirat ruokitaan jätteillä ja saastuneella vedellä. Maailman laajuinen terveys kriisi uhkaa antibioottien liikakäytön vuoksi. Eläimet pumpataan usein täyteen antibiootteja torjumaan sairauksia joita näillä laiminlyödyllä olennoilla on runsaasti.

Tämä on kahden miljardin dollarin teollisuus. Sillä ei kuitenkaan ole sijaa nykyaikaisessa yhteiskunnassa, eikä varsinkaan sellaisessa kuin Etelä Korea joka ylpeilee kaupunkikehityksen, teollisuuden ja teknologian saavutuksilla.

Olemme varmoja, ettet hyväksy mitään epäinhimillistä tai tahallisesti julmaa toimintaa mitään elollista olentoa kohtaan maassasi. Haluamme kuitenkin muistuttaa, ettei ole tarpeeksi olla hyväksymättä maanmiehiesi häpeällistä toimintaa mutta silti vain istua hiljaa. Sinun on astuttava esiin ja ryhdyttävä toimiin pysyvän lopun aikaansaamiseksi tähän kohtuuttomaan koiran- ja kissanliha kauppaan ja lopetettava näin tämä kauhistuttava julmuus, joka on mukana kaikissa tämän kaupan vaiheissa.

Mitä sinä voit tehdä? Voit aloittaa muuttamalla yrityksenne politiikkaa ja kieltää työntekijöidesi koiran tai kissan lihatuotteiden kulutuksen. Voit kouluttaa työntekijöitä myötätuntoisemmiksi ja ymmärtäväisemmiksi heidän seuraeläimiään kohti. Voit painostaa hallitusta ottamaan käyttöön ja panemaan täytäntöön parempia eläinsuojelulakeja, jotka lopettaisivat nämä markkinat.

Kehoitamme sinua antamaan avoimesti vastalauseesi tälle kaupankäynnille ja antamaan asiakkaidesi tietää että haluat maasi muuttuvan, sillä monet asiakkaasi ympäri maailmaa kokevat moraalisia ongelmia siinä että he ostaisivat tuotteita sellaiselta yritykseltä joka näyttää olevan huolissaan ainoastaan voitosta, voitosta, ahneudesta … ja voitosta.

Pyydämme teitä katsomaan tämän videon, näette totuuden omin silmin. https://youtu.be/cCdTceduKcY
Kiitos.

Leave a Reply

Follow by Email
YouTube
Pinterest
Pinterest
fb-share-icon
WhatsApp
Reddit