Blog

Rædslernes gyde – i Seouls hjerte ligger hundeslagterierne side om side……

‘Street of Horror’ Dog slaughterhouses in the heart of Seoul (In Danish)

I centrum af Seoul, Korea, er der en gyde. Den er kendt som “Health Food Center Alley.” Den ene side af gyden er fyldt op med små sorte bure af metal. Inde i disse små bure sidder der hunde, krøbet sammen, ventende på deres skæbne. Ved siden af burene ligger der bunker af hundekød.

I gyden går du forbi plastikposer fyldt med organer fra de slagtede hunde, der er bl.a. tarmene – klar til at blive smidt væk. Du står faktisk midt i slagteriet, hvor gyden er gulvet – dækket med skrald, snavs og blod. Spredt rundt om ligger de mange værktøjer til slagtningen – fx en tromle der fjerne hundenes pels.

“Er det gammelt?” Spørger en undercover reporter. “Nej, jeg har bare slagtet hundene tidligere,” svarer slagteren. Med sine bare næver, griber han et stykke kød, viser det til journalisten og fortæller, at det vejer ca. ½ kg.

TV Chosun, en koreansk tv-kanal, har rapporteret om hundeslagterier i Seoul, og den indvirkning det har på de lokale beboere. Nye slagterier bliver åbent og drevet i hjertet af byen. De nærliggende beboere lider under støjen fra gøende hunde, stanken der opstår, når der slagtes. Ordentlig hygiejne på hundeslagterierne er under al kritik – stort set ikke eksisterende.

Omtalte gyde er fyldt op med disse modbydelige hundeslagterier.

En forbipasserende fra Jongam-dong, Seoul siger, at de følelser, der opstår hos folk, der passerer denne gyde, uden at kende til slagterierne, er ubeskrivelig. Heller ikke den medfølgende kvalme kan beskrives. Jeongmin Park fra Jaegi-dong, Seoul er bange for at passere gyden, den såkaldte “Health Food Center Alley”, og finder stanken rystende.

I Korea er hunde ikke klassificeret som husdyr, og der er derfor ingen regler om hundeslagterier. Selv med de uhygiejniske forhold, er der ingen anden straf end en beskeden bøde. Der er mere end 1000 virksomheder, der sælger hundekød i Seoul, og slagtning af hunde ligger i myndighedernes blinde vinkel!

Klik HER for at læse nyheder på koreansk!

Gør modstand mod hundeslagterierne!

Klik HER for at protestere mod Seoul forfærdelige grusomhed!

Skriv under på vores ”petitions” mod Koreas onde og modbydelige hunde-køds-industri.

Sign Petition_Danish

Leave a Reply

Follow by Email
YouTube
Pinterest
Pinterest
fb-share-icon
WhatsApp
Reddit