Blog

A New Year, a new UN Secretary-General, and a new line of hope? (In Danish)

FN generalsekretær António Guterres: Hjælp os med at bringe den uacceptable og grusomme sydkoreanske hunde- og katte-køds industri til ende.

United Nations Secretary General, António Guterres

United Nations Secretary General, António Guterres

The South Korean national, Ban Ki-Moon stepped down from his role as Secretary-General to the United Nations at the end of 2016. During his time in office, we ran a campaign asking for him to personally take action to help stop the dog and cat meat trades in his home country, where millions of these animals are routinely subjected to abusive and cruel treatment. We never received a response from Mr Ban himself, although we did receive a letter from the United Nations. Click HERE to see the bureaucratic response the United Nations Secretary General’s Office is sending out in answer to our protest letters!

Mr. António Guterres takes over as the new Secretary-General of the UN, from January 1st 2017; we must, therefore, continue our efforts by imploring this new Secretary-General to use his voice and position to speak out against these horrific meat trades.

Video: Media Triage: The Dog Meat Professionals: South Korea.

Call for Action

Suggested Message to the United Nations Secretary General António Guterres

FN generalsekretær António Guterres, Hjælp os med at stopp den uacceptable og grusomme sydkoreanske hunde- og katte-kød-industri.

Til De Forenede Nationers generalsekretær António Guterres.

Vi beder dig om at se disse videoer: Chockerende grusomhed fra den sydkoreanske hunde-køds-industri:
Part 1 of 2, https://youtu.be/_ZVQjgGb4RQ
Part 2 of 2, https://vimeo.com/754160791

Vi har skrevet mange breve til din forgænger om vores grundlæggende mission: at afslutte den barbariske hunde- og katte-køds-industri i Sydkorea.

Selv om vi har modtaget mangfoldige tilkendegivelser og sympati for vores sag, har vi aldrig nogensinde modtaget et svar fra den siddende generalsekretær. FN, som organisation, har heller ikke gjort noget for at hjælpe.

Handelen med hunde- og kattekød forårsager ikke kun ufattelige lidelser fra fødsel til slagtning af millioner af hunde og katte hvert år. Den er også en alvorlig trussel mod menneskers sundhed gennem spredning af smitsomme sygdomme fra syge og inficerede dyr til mennesker.

Det er en farlig og stort set ureguleret industri. Landbrugsdyr behandles bedre, og har i det mindste nedskrevne minimale rettigheder. Desuden lægges der et stigende internationalt pres på Sydkorea pga af den modbydelige brutalitet, landet udviser overfor sine dyr. Måske kender du til den meget omtalte debat, der for nylig blev afholdt i Houses of Parliament af den britiske regering?

Over hele verden sender almindelige borgere anmodninger, skriver under på disse, deltager i kampagner og protesterer til deres regeringer om dette spørgsmål. Endnu er det ikke lykkedes med internationalt pres at få iværksat foranstaltninger mod Sydkorea. FN synes tandløs og villig til at vende ryggen til, ser den anden vej foreholdt sådan et kritisk problem mht menneskers sundhed og human behandling af dyr.

Vi mener, at din position giver dig indflydelse og magt, som du kan bruge til at overtale Sydkorea til et øjeblikkeligt stop ag og forbud med den skandaløse hunde- og katte-køds- industri i Sydkorea. Du vil således være med til at redde utallige forsvarsløse dyr i Sydkorea fra en grufuld eksistens. Du vil også blive set på som en person, der stod fast på sin vilje til at anerkende den monumentale indsats, mennesker har gjort overalt i forsøget på at sætte en stopper for denne modbydelige og lede praksis. Du vil vise dine medmennesker, at du lytter, og at den tillid, folk har til dig som international leder, er velbegrundet.

Ashley Montagu, (Årets Humanist, 1995) sagde: “den ligegyldighed, afstumpethed og foragt, som mange mennesker udviser mod dyr er ondt. Først og fremmest fordi det resulterer i stor lidelse hos dyr, og for det andet fordi det resulterer i en uberegnelig stor forarmelse af den menneskelige ånd. “

Husk, at de handlinger, du foretager i dag, i sidste ende altid vil definere din arv.

Generalsekretær Guterres vi vil respektfuldt bede dig bruge din betydelige indflydelse og ledelse til straks tage fat på denne for Sydkorea så skamfulde og afskyelige praksis og bidrage til at bringe den til ende. Én gang for alle, at den ubeskrivelige grusomhed, der er i hunde- og kattekøds-industrien i Sydkorea, stoppes overalt i landet.

Vi ser frem til dit svar og siger dig en oprigtig tak for din opmærksomhed på denne sag.

caption

Dog farm/slaugherhouse in Yongdang, Yangsan, South Korea. Photo: SaveKoreanDogs

Leave a Reply

Follow by Email
YouTube
Pinterest
Pinterest
fb-share-icon
WhatsApp
Reddit