Blog

Stop YulinS hundekøds-festival!

Stop the Yulin Dog Meat Festival! in Danish.

Vi håber, du vil skrive under på vores protestbrev eller skrive et brev med dine egne ord.Yulins hundekøds-festival skal stoppes

Foreslået protetbrev:

Kære Kinas regering,

Kinas rige kulturelle historie strækker sig over tusinder af år, og i dag er Kina hurtigt ved at blive en anerkendt og dominerende økonomisk supermagt. Kinas borgere har en høj levestandard som følge af de økonomiske og sociale fremskridt.

Men med stor succes kommer også et stort ansvar. Jeg er som verdensborger virkelig chokeret og rystet over at høre om den grusomhed og de lidelse Kina tillader, der bliver påført hjælpeløse kæledyr – hunde og katte – under den årlige Yulin hundekøds-festival. Denne middelalderlige måde at behandle dyr på er i komplet modstrid med, hvordan Kina har udviklet sig som samfund i de seneste år. Det handler ikke om kulturelle forskelle. Det handler om det mest grundlæggende i etik og moral og om at behandle dyr med medfølelse. Det er tydeligt at se, at den praksis der gennemføres i Yulin repræsenterer et lavpunkt for Kina. De dyr, vi vælger skal være vores arbejdskammerater, redningshunde, vores øjne når vi er blinde, hunde der passer på familiens hjem, dem vi deler vores mad med dem, dem der har været vores bedste venner i hundredevis af år. Dem tillader vi bliver pint og slagtet på de mest rædselsfulde måder. Det kan de utallige videoer på YouTube bevise. De er godt nok følelsesmæssige svære at se. Uanset hvordan du har det med at spise dyr, bør ingen levende væsener misbruges og tortureres. Ingen normale mennesker kan forsvare det. De hunde og katte der ender i hænderne på landmænd, slagtere og handlende i forbindelse med Yulins hundekøds-festival lider ubeskriveligt, når de bliver tæsket, brændt, kogt levende etc. Ved I, at ikke alle disse dyr er ”opdrættede”, mange af dem er elskede, stjålne kæledyr?

Den middelalderlige behandling af kæledyr i Yulin giver en voldsom kontrast til det sofistikerede billede af det moderne Kina, landet arbejder så hårdt på at vise omverdenen.

Indtil Yulins styre og de kinesiske embedsmænd som det første begynder legitimt og hårdt, at stoppe den skammelige industri, og får politiet til at håndhæve lovgivningen om behandling af kæledyr, vil jeg protestere på de titusinder kæledyrs vegne, hvis skæbne er at eksistere som: forsømt, glemt og mishandlet og til slut blive udsat for ubeskrivelig angst og smerte ved den lede, onde slagtning. Jeg fordømmer hele Yulin og alle andre byer, der forsyner Yulin med dyr til hunde- og katte-køds-markederne.

Med venlig hilsen,

signthepetition

Yulin dog meat festival2Ambassador Cui Tiankai
Embassy of the People’s Republic of China in the United States of America

3505 International Place, N.W.
Washington, D.C. 20008 USA
Tel: +1-202-495-2266
Fax: +1-202-495-2138
E-mail: [email protected]

http://www.china-embassy.org/eng/

Consulate General Luo Linquan
Consulate General of the People’s Republic of China in San Francisco

1450 Laguna Street, San Francisco, CA 94115 USA
Tel: 415-852-5924
http://www.chinaconsulatesf.org/eng/

City of Yulin: http://www.yulin.gov.cn/

Leave a Reply

error

Help end the dog meat cruelty. Please share. Thank you!

LinkedIn
Share
WhatsApp