Blog

[Closed] Call for Action: PyeongChang 2018 – Vision & Strategy (In Hungarian)

[Update March 9, 2017] PyeongChang 2018 has removed the user comment area. This is after deleting dozens of our messages protesting the Korea’s horrible cruelty. Thank you everyone who participated and spoke out for the poor Korean dogs and cats.

Felhívás cselekvésre: Pjongcsang 2018-Jövőkép és Stratégia

A dél-koreai Pjongcsang azzal népszerűsíti a 2018-as Téli Olimpiai Játékokat, hogy az esemény „összeköti” az embereket, pl.:

„Az emberekkel kapcsolatban: mindenki élvezi az Olimpiai Játékokat életkortól és nemzetiségtől függetlenül”

„A békével kapcsolatban: az olimpia szelleme hozzájárul a világbékéhez”
De ki nem érezné horrorisztikusnak a gondolatot, hogy egy olyan országgal

„kösse össze” magát, amely érzéketlenül és tétlenül szemet huny a kutya- és macskahús-kereskedelem bűnei felett?

Ki akar elutazni az olimpiára ebbe az országba vagy akár távolról „békében” boldogan élvezni a „koreai vendégszeretetet”, amikor azzal szembesülünk, hogy a színfalak mögött milyen nyomorúság lakozik?

Kérjük, add Korea tudtára, hogy a legjobb módja annak, hogy kapcsolatot teremtsen az emberekkel az országon belül – és az egész világon – az, ha örökre felhagy a kutya- és macskahús-kereskedelemmel – most – még ez előtt a rangos esemény előtt. A jelképük, mely jelentése „Menny Harmóniája, Föld és Ember”, túlnő a szimbólum szerepén. Kattints IDE, hogy üzenetet hagyhass a honlapjukon.

Üzenetet úgy hagyhatsz, ha a honlapjukon a lap aljára görgetsz a „Reply” részhez, ahol – miután bejelentkeztél a Facebook, Twitter vagy Google profiloddal – beírhatod az ajánlott szöveget.

Kattints IDE, hogy a koreai honlapjukon üzenetet hagyhass.

Ajánlott üzenet:

South Korea, you state that these games connect all people regardless of age and nationality, and opens up new opportunities for athletes and citizens. Your goal to connect all people and provide a sustainable legacy can be better achieved by permanently ending the dog/cat meat trade. Your national branding and goals for the Olympic Games in your nation can only be darkened by the aberrant trade!

This is YOUR opportunity to do something strong and powerful while showing yourself to be a progressive nation. With over 100 countries competing in these games, your aim to be a landmark sporting event and leave a sustainable legacy can be achieved. It will also demonstrate that you are a country whose products and brand names the international community would be keen to purchase and promote.

BOJKOTTÁLD A 2018-AS PJONGCSANGI TÉLI OLIMPIAI JÁTÉKOKAT

Leave a Reply

Follow by Email
YouTube
Pinterest
Pinterest
fb-share-icon
WhatsApp
Reddit