Blog

[Closed] Felhívás cselekvésre: Pjongcsang 2018-Az Olimpiai “Játékok Rendezésének Hatása”

[Update March 9, 2017] PyeongChang 2018 has removed the user comment area. This is after deleting dozens of our messages protesting the Korea’s horrible cruelty. Thank you everyone who participated and spoke out for the poor Korean dogs and cats.

Call for Action: PyeongChang 2018 – Effects of Hosting the Games (In Hungarian)

A 2018-as Téli Olimpiai Játékokat a dél-koreai Pjongcsang rendezi, ennek apropóján megjelentettek egy listát honlapjukon ”A Játékok Rendezésének Hatásai” néven, pl.: Szimbolikus Lehetőség Csatlakozni a Fejlett országok Csapatához; A Nemzeti Márka Feljavítása; A Koreán belüli Megbékélés, Együttműködés és Béke Elősegítése. Kattints IDE a „Pjongcsang 2018 a Játékok Rendezésének Hatásai”-hoz.

A fejlett országok nem hunynak szemet a horrorisztikus és illegális állatokkal szembeni kegyetlen bánásmód felett, és Dél-Korea csak besötétíti Nemzeti márkáját az aberrált kutya- és macskahús-kereskedelmével. Ezen felül a lakosok közötti béke és harmónia kialakítására mi lenne jobb mód, mint az egyre növekvő megosztottság megszüntetése, mely azért alakult ki, mert számos koreai belátja, hogy ez a kegyetlen ipar rossz – és ők is meg akarják állítani.

Kérjük, add Korea tudtára, véleményed szerint hogyan tudná biztosítani pozitívan, hosszú távon a „Játékok Rendezésének Hatásait”. Használhatod az általunk ajánlott szöveget vagy megfogalmazhatsz saját szavaiddal is egy üzenetet számukra.
Az üzenethagyáshoz kattints IDE a honlapjuk „Játékok Rendezésének Hatásai” részéhez.

Üzenetet úgy hagyhatsz, ha a honlapjukon a lap aljára görgetsz a „Reply” részhez, ahol – miután bejelentkeztél a Facebook, Twitter vagy Google profiloddal – beírhatod az ajánlott szöveget.

Kattints IDE, hogy a koreai honlapjukon üzenetet hagyhass.

Ajánlott üzenet:

South Korea, your Economic Revitalization can be better achieved by permanently ending the dog/cat meat trade, as this will show that you have, indeed, joined the League of Advanced Countries and that you are a country whose exports the international community would be keen to buy. And, importantly, we believe that eradicating this evil practice will create sincere peace and harmony amongst all of your people. These are the Effects that you should be aiming for as hosts of the 2018 Winter Olympics Games.

Boycott_Pyeongchang_1440x2160_k-2

Photo: Dog farm in Yangsan, South Korea. Nami Kim Team.

Leave a Reply

Follow by Email
YouTube
Pinterest
Pinterest
fb-share-icon
WhatsApp
Reddit