Blog

Smerige Zuid Koreaanse handel in hondenvlees #noshopit2stopit

👉 English

Boycot Zuid-Korea

Photo: The Korea Observer’s documentary “The Dog Meat Professional: South Korea” (http://koreandogs.org/dmp/)

Photo: The Korea Observer’s documentary “The Dog Meat Professional: South Korea” (http://koreandogs.org/dmp/)

Het is bijna kerst. En of je nu wel of geen kerst viert, het is zeker tijd voor compassie. Dus laten wij onze compassie tonen aan de honden en katten van de Zuid Koreaanse vleesindustrie door de Zuid Koreaanse economie niet te steunen. Stop met de aanschaf van hun producten: boycot Zuid-Korea.

Aan de grote bazen van deze welvarende Zuid Koreaanse bedrijven was gevraagd om iets te doen tegen deze misselijkmakende handel. Zij hebben besloten om niets te doen, zij zijn niet geïnteresseerd in onze woorden dus laten we het hun duidelijk maken met onze, ingehouden, koopkracht. Stop met het aanschaffen van Zuid Koreaanse producten; ga naar hun plaatselijke winkels, of online, en zeg dat je geen Zuid Koreaanse producten meer koopt totdat de Zuid Koreaanse regering zich in gaat zetten om een eind te maken aan de gewelddadige honden- en kattenvlees handel. Zeg tegen hen: #noshopit2stopit. Of zend simpelweg een flash tweet of email naar elk bedrijf dat Zuid Koreaanse producten verkoopt, er is geen ander bericht nodig!

Het lijkt erop dat de grote bazen van de grote bedrijven er niet om geven, maar de verkopers van onze plaatselijke winkels wel.

Geen verkoop is geen inkomen – geen inkomen, geen werk.

Dus kom op iedereen: hashtag #noshopit2stopit

Oproep tot actie

Deel onderstaande bericht. Overal, inclusief op de social media pagina’s van Zuid Koreaanse bedrijven. Klik HIER voor de contact informatie van de belangrijkste Zuid Koreaanse bedrijven.

Sign-Petition_Dutch

Stop met het ondersteunen van de Zuid Koreaanse economie totdat zij stoppen met de smerige honden- en kattenvlees handel.

Wil jij je aansluiten bij ons doel? Wil je beloven te stoppen met het ondersteunen van de succesvolle Zuid Koreaanse economie, totdat de regering maatregelen neemt om de gewelddadige handel van honden- en kattenvlees te stoppen?

Zuid-Korea is een toonaangevend producent en exporteur van producten die wereldwijd gekocht worden, denk daarbij aan smartphones, laptops, huishoudelijk apparatuur, luidsprekers, tv’s, auto’s, banden, vrachtwagens, olie, gas … en de lijst gaat maar door. Denk hierbij aan bedrijven zoals Samsung, Kia, LG, Hyundai en Hankook.

Zuid-Korea mag zich gelukkig prijzen om te profiteren van het voorrecht en de winst van een geavanceerde samenleving maar Zuid-Korea is niet bereid om alle verantwoordelijkheden te nemen: de regering weigert om actie te ondernemen en knijpt een oogje dicht tegen de gewelddadige, illegale en schokkende praktijken van de honden- en kattenvlees handel.

Honden worden onderworpen aan een onmenselijke behandeling: zij krijgen verrot en met maden bedekte voeding; zitten gevangen in kleine opgehoogde ijzerdraden kooien, gedwongen om te staan of te liggen op een vloer die gemaakt is van ijzerdraad, zonder bescherming tegen extreme weersomstandigheden, geen beweging of medische zorg, er wordt voortdurend gefokt, nest na nest en zij worden gedood met onnodige en extreem wrede methodes, voor de ogen van de andere levende honden.

De penis van de hond wordt gegeten om de mannelijkheid te verbeteren, kattensoep (levend gekookt) wordt gedronken om reuma te genezen, bijgeloof daar katten lenige wezens zijn…. Denk je nog steeds dat hun “intelligente producten” intelligent overkomen?

Sluit je alstublieft aan bij ons doel:
Boycot Zuid-Korea
Stop met de aankoop van Zuid Koreaanse producten
Stop met het betalen voor Zuid Koreaanse services
Stop met het bezoeken van Zuid-Korea
Stop met het ondersteunen van de olympische winterspelen 2018 in PyeongChang, Zuid-Korea heeft het voorrecht dit te mogen organiseren.

Zie de feiten onder ogen en ontdek meer op: KOREANDOGS.ORG

South Korea’s filthy dog meat trade #noshopit2stopit in Dutch

South Korea’s filthy dog meat trade #noshopit2stopit

#noshopittostopit Banner

BOYCOTT CRUELTY,  BOYCOTT KOREA

Leave a Reply

Follow by Email
YouTube
Pinterest
Pinterest
fb-share-icon
WhatsApp
Reddit