Blog

Sample Protest Letters to South Korean Companies (Slovenian)

Sample Protest Letters to South Korean Companies in Slovenian.

Primeri protestnih pisem južnokorejskim podjetjem

Zadeva: pomagajte končati nesprejemljivo in kruto južnokorejsko trgovino s pasjim in mačjim mestom!

Vsem v upravah južnokorejskih podjetij:

Pomagajte končati nesprejemljivo in kruto južnokorejsko trgovino s pasjim in mačjim mesom!

To je več kot vprašanje: »Naj bi človek jedel to vrsto mesa?« To je odvratno kruta in necivilizirana trgovina, ki vpliva na vse ravni družbe v Koreji: otroke, ki morajo biti priče takim očitnim nasilnim dejanjem – ubijanju psov z elektrošoki ali pretepanju do smrti vpričo njih; državljane, ki morajo živeti s škodljivimi okoljskimi vplivi v svojih soseskah – umazanimi, nereguliranimi odplakami s pasjih farm, hrupom trpečih bitij, smradom neočiščenih, iztrebkov polnih kletk; nacionalni (in svetovni) problem vstopanja mesa, ki ni primerno za človeško prehrano, v prehransko verigo – živali pogosto hranijo s pomijami in smetmi, ki jih obletavajo muhe; prihajajočo zdravstveno krizo zaradi nekritične uporabe antibiotikov po vsem svetu – živali pogosto napolnijo z antibiotiki, da bi obvladali okužbe in bolezni, ki so pri teh zanemarjenih bitjih pogoste.

To je industrija, vredna dve milijardi dolarjev – vendar nima mesta v moderni družbi in gotovo ne v državi, ki je tako uspešna in bogata kot Južna Koreja, država, ki se postavlja z dosežki v urbanem razvoju, proizvodnji in tehnologiji.

Prepričani smo, da ne bi nikoli podpirali nobenega nečloveškega ali namerno krutega dejanja proti kateremu koli živemu bitju v svojem mestu ali državi, vendar vas želimo spomniti, da ni dovolj samo sedeti in tiho kritizirati sramotnega vedenja sodržavljanov – morate se dvigniti in izpeljati pozitivne ukrepe, da bi za vedno končali nesprejemljivo trgovino s pasjim in mačjim mesom ter tako končali nagnusno krutost, ki je vsak dan vpletena v vse dele te trgovine.

Kaj lahko naredite? Za začetek lahko sprejmete prepoved uživanja izdelkov iz pasjega in mačjega mesa za svoje zaposlene; lahko izobrazite zaposlene o sočutnejšem in bolj razumevajočem pogledu na svoje živali družabnice; lahko pri vladi navijate, naj sprejme in uveljavi boljše zakone o zaščiti živali, ki bi končali to trgovino.

Pozivamo vas, da javno izrazite nasprotovanje tej trgovini ter tako sporočite svojim strankam, da želite, da bi se vaša država spremenila – ker se prav zdaj veliko vašim strankam po svetu zdi moralno težko kupiti izdelke podjetja, kot je vaše, ki se zdi, kot da bi ga zanimal samo dobiček, dobiček, pohlep … in dobiček.

Prosimo, poglejte ta video, na lastne oči si oglejte resnico – in potem ukrepajte. https://youtu.be/cCdTceduKcY
Hvala,

  1. Romana Krásová
    Romana KrásováJuly 1,19

    heartless bastards
    When will killing dogs end?
    The dog is a gift and friend and in Korea they have no respect for nature and living creatures … they are just murderers !!!

Leave a Reply

Twitter
Visit Us
Follow Me
Tweet
Whatsapp
Vimeo
Flickr
Reddit
Tumblr
RSS
Follow by Email