Blog

Voorbeeld van een protestbrief aan Zuid-Koreaanse bedrijven.

Sample Protest Letters to South Korean Companies in Dutch.

Onderwerp: Help een einde te maken aan de onaanvaardbare en wrede Zuid-Koreaanse handel in honden- en kattenvlees!

Aan het management van Zuid-Koreaanse bedrijven:

Help een einde te maken aan de onaanvaardbare en wrede Zuid-Koreaanse handel in honden- en kattenvlees!
Dit is meer dan een kwestie van “moet de mens dit soort vlees eten?”. Dit is wrede en onbeschaafde handel, die alle niveaus van de samenleving in Korea treft: de kinderen, die getuige moeten zijn van dergelijke gewelddadigheden – honden die voor hun ogen worden geëlektrocuteerd of doodgeslagen; de burgers die moeten leven met de schadelijke milieueffecten – smerige, onwettige afvalwater lozingen van hondenboerderijen, het lawaai van de lijdende dieren, de stank van de smerige, met uitwerpselen gevulde kooien; de nationale (en mondiale) kwestie van vlees dat de voedselketen binnenkomt wat niet geschikt is voor menselijke consumptie – de dieren worden vaak gevoerd met verrot en met vliegen vervuild afval; de naderende wereldwijde gezondheidscrisis door het willekeurig gebruik van antibiotica – de dieren worden vaak vol antibiotica gepompt om de infecties en ziektes te beheersen die wijd verspreid zijn in deze verwaarloosde dieren.

Dit is een twee miljard dollar industrie – maar een die niet past in een moderne samenleving en zeker niet in een land dat zo succesvol en welvarend is als Zuid-Korea, een land met successen in stedelijke ontwikkeling, productie en technologie.

We zijn er zeker van dat U een onmenselijke of opzettelijk wrede daad tegen een levend wezen nooit goed zou keuren, maar we willen U eraan herinneren dat het niet genoeg is om stil te blijven zitten en ondertussen het schaamtevolle gedrag van uw landgenoten af te keuren.
U moet opstaan en positieve actie ondernemen om een einde te maken aan de onaanvaardbare honden- en kattenvlees handel en zo de afschuwelijke wreedheden beëindigen.

Wat kunt U doen? U kunt beginnen met het verbod van consumptie van honden- of kattenvleesproducten op te nemen in het bedrijfsbeleid; U kunt uw werknemers een meer compassievolle en begripvolle kijk naar gezelschapsdieren bijbrengen; U kunt lobbyen bij de regering voor betere dierenbeschermingswetten, deze uit te vaardigen en af te dwingen, wat een einde zou maken aan deze handel.

We raden U aan om uw verzet tegen deze handel openlijk te laten blijken en zo uw klanten op de hoogte te stellen dat U wilt dat uw land verandert, want op dit moment vinden veel van uw klanten over de hele wereld het moreel moeilijk om producten te kopen van een bedrijf zoals het uwe, dat alleen maar bezorgd lijkt te zijn over winst, winst, hebzucht … en winst.

Bekijk alsjeblieft deze video, ontdek de waarheid zelf en onderneem actie. https://youtu.be/cCdTceduKcY
Dank U,

  1. Alessandra Trois
    Alessandra TroisJanuary 6,21

    VERGOGNA VERGOGNA!

Leave a Reply

Follow by Email
YouTube
Pinterest
Pinterest
fb-share-icon
WhatsApp
Reddit