Blog

Samsung skal åbne munden for den brutalitet der finder sted i Sydkorea

Samsung must speak out against the brutality of South Korea! in Danish.

Seoul Gyeongdong Dog Meat Market, South Korea. SaveKoreanDogs.org

Alle konglomeraterne i Sydkorea er Samsung den mest kendte. Deres produkter er almindelige husholdningsartikler og findes i et utal af hjem verden over. Det er et ekstremt stærkt firma: Når Samsung Management taler, lytter Koreas præsident. Derfor er det skuffende og skammeligt, at Samsung, trods sin enorme rigdom og indflydelse, ikke har nogen interesse i at hjælpe med at bekæmpe den forfærdelige og diaboliske praksis for hunde og katte-køds-spisning i deres eget land. Denne modbydelige hunde-køds-industri er en skamplet for det koreanske folk – af mange årsager. Så, hvorfor føler Samsung ikke noget socialt ansvar for at handle? Hvorfor er de tilfredse med at væres passive og ikke gøre noget for at afhjælpe denne lede praksis?

Det er på tide at Samsung åbner munden og bliver fortaler for at bringe denne ulovlige og uetiske praksis med at torturere og spise menneskets bedste ven. Du kan hjælpe ved at skrive til Samsungs ledelse allerede i dag!

 • Klik HER for at sende en besked til Nordamerika Samsung Management!

  Klik HER for at finde kontaktoplysninger til Samsung i dit land! Rul ned og klik på “Kontakt os” og klik derefter på “Email til CEO” for at sende online besked.
  Linknavne kan variere fra land til land. Kontakt dem ved at bruge så mange metoder (herunder sociale medier) som du kan finde.

  Klik HER for den foreslåede meddelelse.

  For formularen, brug din egen adresse eller vores PO Box adresse som nedenfor:
  PO Box 60191
  Sunnyvale, CA 94088

 • Send e-mails til Samsung Nordamerika.
  ircontactus@samsung.com; recruituk@samsung.com; samsungpr@edelman.com; d2.cohen@sea.samsung.com; samsungmobile@allisonpr.com; r.schultz1@samsung.com; SamsungDI@allisonpr.com; samsungha@talktocurrent.com; SamsungCIT@allisonpr.com; SamsungBusiness@allisonpr.com; us.newsroom@sea.samsung.com; christopher.r@sea.samsung.com; SamsungMobileUS@edelman.com; SamsungHE@allisonpr.com; SamsungSSD@allisonpr.com; SamsungServices@berlinrosen.com; dan.yoo@ssi.samsung.com; SamsungDSA@edelman.com; SamsungDC@sea.samsung.com;
 • Klik på hver af nedenstående petitions for at underskrive og dele.

  Boycott South Korean Dog and Cat Meat Cruelty! Boycott Samsung!

  Samsung, Hyundai, Kia, LG, POSCO, SK, FILA and all South Korean Companies: Adopt a company policy to ban dog and cat meat consumption!

 • Send et brev til Samsung Electronics America:
  Samsung Electronics America
  85 Challenger Road
  Ridgefield Park, NJ 07660
  USA


Photos: SaveKoreanDogs.org.

Leave a Reply