Blog

Samsung must speak out against the brutality of South Korea! (Slovenian)

Samsung must speak out against the brutality of South Korea! in Slovenian.

Samsung mora spregovoriti proti krutosti Južne Koreje!

Seoul Gyeongdong Dog Meat Market, South Korea. SaveKoreanDogs.org

Izmed vseh konglomeratov ali »Jaebol« v Južni Koreji mora biti Samsung najslavnejši; njihovi izdelki so v gospodinjstvih pogosti. Je tudi izjemno vplivno podjetje: ko govori uprava Samsunga, predsednik Koreje posluša. Kakšno razočaranje in sramota je torej, da Samsung kljub svojemu bogastvu in vplivu ne kaže nobenega zanimanja za pomoč pri boju proti kruti praksi uporabe pasjega in mačjega mesa v lastni državi! Ti grozni prodajalci mesa so madež na svojem ljudstvu in domovini – iz veliko razlogov. Zakaj torej Samsung ne čuti nobene družbene odgovornosti, da bi ukrepal? Zakaj so zadovoljni s tem, da ne naredijo ničesar, da bi pomagali končati te grozote?

Čas je, da Samsung spregovori in prispeva svoj delež h končanju te nezakonite in neetične prakse mučenja in uživanja človekovih najboljših prijateljev. Še danes pišite upravi Samsunga!

 • Kliknite TUKAJ in pošljite sporočilo upravi Samsunga Severne Amerike!

  Kliknite TUKAJ in poiščite kontaktne podatke za Samsung v svoji državi! Zavrtite navzdol in kliknite »Kontaktirajte nas«, nato kliknite »Email izvršnemu direktorju« in pošljite sporočilo po spletu. Imena povezav se med državami lahko razlikujejo. Poskusite jih kontaktirati z uporabo kar največ možnih metod (vključno s stranmi v družabnih omrežjih).

  Kliknite TUKAJ za predlagano sporočilo.

  Za obrazec uporabite svoj naslov ali naš poštni naslov, ki je spodaj:
  PO Box 60191
  Sunnyvale, CA 94088

 • Pošljite e-pisma Samsungu Severne Amerike.
  ircontactus@samsung.com; recruituk@samsung.com; samsungpr@edelman.com; d2.cohen@sea.samsung.com; samsungmobile@allisonpr.com; r.schultz1@samsung.com; SamsungDI@allisonpr.com; samsungha@talktocurrent.com; SamsungCIT@allisonpr.com; SamsungBusiness@allisonpr.com; us.newsroom@sea.samsung.com; christopher.r@sea.samsung.com; SamsungMobileUS@edelman.com; SamsungHE@allisonpr.com; SamsungSSD@allisonpr.com; SamsungServices@berlinrosen.com; dan.yoo@ssi.samsung.com; SamsungDSA@edelman.com; SamsungDC@sea.samsung.com;
 • Kliknite vse peticije spodaj, jih podpišite in delite.

  Boycott South Korean Dog and Cat Meat Cruelty! Boycott Samsung!

  Samsung, Hyundai, Kia, LG, POSCO, SK, FILA and all South Korean Companies: Adopt a company policy to ban dog and cat meat consumption!

 • Pošljite pismo podjetju Samsung Electronics America:
  Samsung Electronics America
  85 Challenger Road
  Ridgefield Park, NJ 07660
  USA


Photos: SaveKoreanDogs.org.

Leave a Reply