Blog

South Korea’s filthy dog meat trade #noshopit2stopit in Danish

👉 English

Sydkoreas beskidte hunde-køds-handel # noshopit2stopit

BOYCOTT SOUTH KOREA

Photo: The Korea Observer’s documentary “The Dog Meat Professional: South Korea” (http://koreandogs.org/dmp/)

Photo: The Korea Observer’s documentary “The Dog Meat Professional: South Korea” (http://koreandogs.org/dmp/)

Julen er over os. Og om du fejrer jul, eller ej, er det helt sikkert en tid for medfølelse og sympati. Lad os alle vise vores sympati og medfølelse for alle hunde og katte i den sydkoreanske hunde-køds-handel ved IKKE at støtte den sydkoreanske økonomi – lad os stoppe med at købe deres produkter – Sig: BOYCOTT Sydkorea.

For de øverste chefer i de rentable sydkoreanske virksomheder er det blevet vist og fortalt, hvad de kan gøre for at stoppe disse afskyelige handler med hundekød. De er udtrykkeligt blevet bedt om at være med til at stoppe denne lede skik. Hvad har disse fine personer gjort? De har valgt at gøre ingenting – de er ikke interesserede i vores sag, så lad os gøre det klart med vores tilbageholdte købekraft – lad os stoppe med at købe sydkoreanske produkter. Gå ind i dine lokale forretninger (eller on-line) og fortæl dem, at du ikke vil købe nogen sydkoreanske produkter, før den sydkoreanske regering forpligter sig til at afslutte de brutale hund- og katte-køds-handler – fortæl dem:
# noshopit2stopit. Eller bare send en flash tweet eller e-mail til ethvert sted, der sælger sydkoreanske produkter, ingen anden besked er nødvendig!

De store firmaers store chefer synes ikke at bekymre sig, men sælgerne i dine lokale forretninger vil mærke det. Intet salg = ingen fortjeneste – ingen fortjeneste = ingen job.

Kom med allesammen: Lad os #noshopit2stopit

Indkald til handling

Del nedenstående plakater ud overalt, også på de sydkoreanske virksomheders sociale sider!

👉 Klik HER for kontaktoplysninger for Sydkoreas største virksomheder.

Lad os stoppe med at støtte Sydkoreas økonomi, indtil de stopper den beskidte hunde og katte-køds-branche.

Vil du være med til at give et løfte? Et løfte om at stoppe Sydkoreas blomstrende økonomi, indtil regeringen træffer effektive foranstaltninger for at stoppe de brutale hunde- og katte-køds-brancher?

Sydkorea er førende producent og eksportør af mange ting. Ting der bliver solgt og købt overalt i verden såsom: smartphones, bærbare computere, husholdningsapparater, højttalere, tv’er, biler, dæk, lastbiler, olie, gas … listen fortsætter. Varerne produceres af de store virksomheder som SAMSUNG, KIA, LG, HYUNDAI, HANKOOK og mange flere.

Sydkorea er meget glad for at kunne drage fordel af privilegier og overskud i det avanceret samfund: MEN Sydkorea er ikke villig til at tage ansvar. Regeringen nægter at handle og få sat endegyldigt stop den modbydelige brutalitet og ulovlighed, der udføres i hunde og katte-køds-industrien. Hunde udsættes for så umenneskelig behandling: De bliver fodret med rådden mad, mad der er inficeret med larver og andet uhumskt. De er opvokset og holdes fængslet i små trådbure, hvor de er tvunget til at stå eller ligge på tremmegulv. De har ingen beskyttelse mod vejret. De får ingen motion eller lægehjælp. Der bliver hele tiden produceret det ene kuld hvalpe efter det andet. Til sidst bliver de dræbt, og det unødvendigt modbydeligt og brutalt, for øjnene af de andre stadig levende hunde.

Hundens penis bliver spist for at forbedre mænds virilitet; suppe, kogt på levende katte siges at kunne helbrede reumatisme. Koreanerne tror katte er skumle væsner … tror du, deres ‘kloge’ produkter, ser kloge ud?

Venligst, vær med i vores løfte – vil du:
Boykot Sydkorea:
STOP med at købe alle sydkoreanske produkter.
STOP med at betale for alle sydkoreanske tjenester.
STOP med at besøge Sydkorea.
STOP alt og alle der støtter PyeongChang 2018 Vinter-OL. (Sydkorea har fået det privilegium at være vært).

Læs og se meget mere på: www.koreandogs.org

South Korea’s filthy dog meat trade #noshopit2stopit in Danish

South Korea’s filthy dog meat trade #noshopit2stopit

#noshopittostopit Banner

BOYCOTT CRUELTY,  BOYCOTT KOREA

Leave a Reply

Follow by Email
YouTube
Pinterest
Pinterest
fb-share-icon
WhatsApp
Reddit