Blog

Sydkorea’s vidriga hundkötts-handel #noshopit2stopit

👉 English

Bojkotta Sydkorea

Photo: The Korea Observer’s documentary “The Dog Meat Professional: South Korea” (http://koreandogs.org/dmp/)

Photo: The Korea Observer’s documentary “The Dog Meat Professional: South Korea” (http://koreandogs.org/dmp/)

Julen är nästa här och oavsett om du firar jul eller inte så är det en tid för medkänsla. Låt oss visa vår förenade medkänsla för hundarna och katterna i i Sydkorea’s kötthandel genom att INTE stödja Sydkorea’s ekomoni – låt oss sluta köpa deras produkter; låt oss bojkotta Sydkorea.

De stora cheferna för dessa lönsamma Sydkoreanska företag har informerats, och ombetts att göra vad de kan, för att stoppa denna avskyvärda handel. De har valt att inte göra någonting – de är inte intresserade av vad vi säger, så låt oss klargöra det, genom vår (undanhållna) köpkraft – låt oss sluta köpa sydkoreanska produkter, gå till din lokala butik (eller online) och tala om för dem att du kommer inte att köpa sydkoreanska produkter förrän den sydkoreanska regeringen bestämmer sig för att den brutala hund- och kattköttshandeln ska få ett slut – Säg det till dem: #noshopit2stopit . Eller sänd ett flash tweet eller ett e-mail till sem som säljer sydkoreanska produkter; det behövs inget annat meddelande.

De stora cheferna, på den stora företagen, verkar inte bry sig, men säljarna i dina lokala butiker kommer att bry sig. Ingen försäljning – ingen vinst, inget jobb.

Kom igen allihopa: Let’s :#noshopit2stopit

Kräv åtgärder

Dela nedanstående affischer ÖVERALLT, även på sydkoreanska företags sidor i sociala medier.
Klicka HÄR för kontaktuppgifter till Sydkorea’s stora företag.

Sign Petition_Swedish

Låt oss sluta stödja Sydkorea’s ekomoni tills dess att den avskyvärda hund- & kattköttshandeln upphör.

Vill du förena dig med oss I ett löfte? Lovar du att sluta stödja Sydkorea’s blomstrande ekonomi, till dess att regeringen vidtar effektiva åtgärder för att få ett slut på den brutala hund- & kattköttshandeln.
Sydkorea är en ledande tillverkare av produkter som exporteras och köps över hela världen. Produkter som: smartphones, laptops, hushållsapparater, högtalare, tv-apparater, bilar, däck, lastbilar, olja, bensin,….listan kan göras lång; från företag som SAMSUNG, KIA, LG, HYUNDAI, HANKOOK.

Sydkorea drar gärna nytta av fördelarna och vinsterna av ett välutvecklat samhälle….men Sydkorea vill inte ta det fulla ansvaret: dess regering vägrar ta till åtgärder och väljer att blunda för den brutalitet, de olagligheter och de chockerande metoder som används inom hund- och kattköttshandeln. Hundarna utsätts för omänsklig behandling: de får ruttna rester, fulla med larver; de hålls fångna i trånga, upphöjda trådburar; tvingade att stå eller ligga på ett golv som utgörs av tråd. De ges inget skydd mot extrema väderförhållanden, de får ingen motion och ingen veterinärvård; de tvingas att oavbrutet ha valpkull efter valpkull och sedan dödas de genom onödigt grymma metoder; inför ännu levande hundar.

Hundpenisar: Äts för att förbättra manligheten hos män; kattsoppa: Dricks för att bota reumatism och detta tror man för att katten är vigt djur. …Tycker du fortfarande att deras ”smarta” produkter är så smarta?

Snälla, förena dig med oss i ett löfte – kommer du : Bojkotta Sydkorea
SLUTA köpa sydkoreanska produkter,
SLUTA betala för sydkoreanska tjänster,
SLUTA besöka Sydkorea,
SLUTA stödja VIínter-OS I PyeongChang , som Sydkorea har fått förmånen att vara värd för.

Se fakta och hitta mer här, på: KOREANDOGS.ORG

South Korea’s filthy dog meat trade #noshopit2stopit

#noshopittostopit Banner

BOYCOTT CRUELTY,  BOYCOTT KOREA

Leave a Reply

Follow by Email
YouTube
Pinterest
Pinterest
fb-share-icon
WhatsApp
Reddit