Blog

Samsung moet zich uitspreken tegen de wreedheid van Zuid-Korea!

Samsung must speak out against the brutality of South Korea! in Dutch.

Seoul Gyeongdong Dog Meat Market, South Korea. SaveKoreanDogs.org

Van alle conglomeraten of “Chaebols” in Zuid-Korea is Samsung de meest bekende hun producten zijn alledaagse huishoudelijke artikelen. Het is een extreem krachtig bedrijf: als het Samsung management spreekt, zal de Koreaanse president luisteren. Hoe teleurstellend en schandelijk is het daarom dat Samsung, ondanks zijn rijkdom en invloed, geen interesse toont in het bestrijden van de gruwelijke en duivelse praktijken van de honden- en kattenvlees handel in hun eigen land. Deze vleeshandel is om verschillende redenen een vloek voor hun eigen mensen en hun thuisland. Waarom voelt Samsung dan geen sociale verantwoordelijkheid om actie te ondernemen? Waarom doen ze niets om deze afschuw te beëindigen?

Het is tijd voor Samsung om zijn stem te laten horen en een bijdrage te leveren aan het beëindigen van deze illegale en onethische praktijk van het mishandelen en consumeren van de beste vrienden van de mens.
Schrijf vandaag nog een bericht naar het management van Samsung.

 • HIER om een bericht te sturen naar het Samsung management van Noord-Amerika!
  Klik HIER om contactgegevens te vinden van Samsung in uw land!
  Blader naar beneden en klik op “Neem contact met ons op” en klik vervolgens op “E-mail naar CEO” om een online bericht te verzenden. Links kunnen per land verschillen. Probeer contact met hen op te nemen op zoveel mogelijke manieren (inclusief sociale mediasites).

  Klik HIER voor het voorgestelde bericht.

  Gebruik voor het formulier uw eigen adres of ons postbusadres, zoals hieronder:
  PO Box 60191
  Sunnyvale, CA 94088

 • Verzend e-mails naar Samsung North America.
  ircontactus@samsung.com; recruituk@samsung.com; samsungpr@edelman.com; d2.cohen@sea.samsung.com; samsungmobile@allisonpr.com; r.schultz1@samsung.com; SamsungDI@allisonpr.com; samsungha@talktocurrent.com; SamsungCIT@allisonpr.com; SamsungBusiness@allisonpr.com; us.newsroom@sea.samsung.com; christopher.r@sea.samsung.com; SamsungMobileUS@edelman.com; SamsungHE@allisonpr.com; SamsungSSD@allisonpr.com; SamsungServices@berlinrosen.com; dan.yoo@ssi.samsung.com; SamsungDSA@edelman.com; SamsungDC@sea.samsung.com;
 • Klik op elk van de onderstaande petities, onderteken en deel deze.

  Boycott South Korean Dog and Cat Meat Cruelty! Boycott Samsung!

  Samsung, Hyundai, Kia, LG, POSCO, SK, FILA and all South Korean Companies: Adopt a company policy to ban dog and cat meat consumption!

 • Stuur een brief naar Samsung Electronics America:
  Samsung Electronics America
  85 Challenger Road
  Ridgefield Park, NJ 07660
  USA


Photos: SaveKoreanDogs.org.

Leave a Reply