Blog

Samsungin on vastustettava raakuutta Etelä Koreassa!

Samsung must speak out against the brutality of South Korea! in Finnish.

Seoul Gyeongdong Dog Meat Market, South Korea. SaveKoreanDogs.org

Kaikista Etelä Korealaisista monialayrityksistä Samsung on tunnetuin, heidän tuotteensa ovat yleisesti käytettyjä kodinkoneita. Samsung on myös erittäin vaikutusvaltainen yritys. Jopa Korean presidentti kuuntelee Samsungin johtoa.

On erittäin suuri pettymys ja häpeä havaita että vauraudesta ja vaikutusvaltaisuudesta huolimatta Samsung ei ole kiinnostunut auttamaan kauhistuttavan ja julman koiran- ja kissanlihan käytön lopettamisessa heidän omalla maaperällään. Nämä kunniattomat lihamarkkinat ovat häpeäksi Korean kansalaisille ja heidän kotimaalleen – monestakin syystä. Miksi Samsung ei tunne lainkaan sosiaalista vastuuta? Miksi he eivät ryhdy toimiin auttaakseen tämän kauhistuttavan käytännön lopettamisessa?

On aika myös Samsungin käyttää vaikutusvaltaansa ja tehdä osansa tämän epäeettisen ja brutaalin tavan, ihmisen parhaan ystävän syömisen, lopettamiseksi. Kirjoita Samsungin johdolle jo tänään!

 • Klikkaa TÄSTÄ lähettääksesi viestin Samsungin Pohjois Amerikan johdolle!

  Klikkaa TÄSTÄ löytääksesi oman maasi Samsungin yhteystiedot! Vieritä alaspäin ja klikkaa “Ota yhteyttä” ja tämän jälkeen klikaa “Email to CEO” lähettääksesi online viestin. Linkkien nimet vaihtelevat eri maiden mukaan. Yritä saada yhteys heihin käyttämällä mahdollisimman montaa eri kanavaa (mukaan lukien sosiaalisen median sivut) kuin suinkin löydät.

  Klikkaa TÄSTÄ nähdäksesi suositellut viestipohjat.

  Käytä lomakkeella omaa osoitettasi tai meidän postilokero osoitetta:
  PO Box 60191
  Sunnyvale, CA 94088

 • Lähetä sähköposti Pohjois Amerikan Samsungille.
  ircontactus@samsung.com; recruituk@samsung.com; samsungpr@edelman.com; d2.cohen@sea.samsung.com; samsungmobile@allisonpr.com; r.schultz1@samsung.com; SamsungDI@allisonpr.com; samsungha@talktocurrent.com; SamsungCIT@allisonpr.com; SamsungBusiness@allisonpr.com; us.newsroom@sea.samsung.com; christopher.r@sea.samsung.com; SamsungMobileUS@edelman.com; SamsungHE@allisonpr.com; SamsungSSD@allisonpr.com; SamsungServices@berlinrosen.com; dan.yoo@ssi.samsung.com; SamsungDSA@edelman.com; SamsungDC@sea.samsung.com;
 • Klikkaa jokaista alla olevaa vetoomusta, allekirjoita ja jaa.

  Boycott South Korean Dog and Cat Meat Cruelty! Boycott Samsung!

  Samsung, Hyundai, Kia, LG, POSCO, SK, FILA and all South Korean Companies: Adopt a company policy to ban dog and cat meat consumption!

 • Lähetä kirje Amerikan Samsung Electronicsille.
  Samsung Electronics America
  85 Challenger Road
  Ridgefield Park, NJ 07660
  USA


Photos: SaveKoreanDogs.org.

Leave a Reply