Blog

TELEFOON ACTIE IN SOLIDARITEIT MET HET DIEREN BATALJON’s BOKNAL MANIFESTATIE in NEW YORK – Stop met de Honden en Katten Consumptie in Zuid Korea!

Phone Blitz in solidarity with the Animals’ Battalion’s Boknal Demonstration in New York (In Dutch)

Thank you, The Animals' Battalion for giving a voice to the animals of South Korean Dog and Cat Meat Trade!!! Day 2 Demonstration: July 23, 2015. Photo: The Animals' Battalion.

Met dank aan Het Dieren Bataljon, die de gemartelde honden en katten van de gruwelijke South Korean Dog and Cat Meat Trade een stem geven! Dag 2 manifestatie: 23 juli, 2015: Foto:Het Dieren Bataljon.

Doe aub mee met Het Dieren Bataljon, in solidariteit met Korean Dogs Organization als mede met ontelbare andere wereldwijde activisten voor dieren rechten om de diepe verontwaardiging uit te schreeuwen met betrekking tot de indifferentie van de Zuid Koreaanse Regering die deze gevoelloze barbaarse handel laat voortbestaan. Tevens help ons de mensen bewust te maken van de wreedheid en van het lijden hetwelk onze beste en trouwste vrienden- honden en katten- worden toegebracht.Wij delen met deze trouwste vrienden- honden en katten -huis en haard en ons leven! Er zullen 3 manifestaties plaats vinden tegenover het Zuid Koreaanse consulaat in New York City, maar wij hebben jullie hulp nodig om deze gebeurtenissen te laten inslaan en tevens zoveel druk uit te oefenen op de Zuid Koreaanse Regering dat zij het niet meer kunnen negeren.
Neem aub deel in onze telefoon en media actie met de plaatselijke Zuid Koreaanse Ambassade in jullie land. Jullie kunnen de nodige informatie met betrekking tot Zuid Koreaanse Ambassades in deze gids vinden: http://koreandogs.org/what-you-can-do/contacts-for-protest/call-south-korean-embassy/ Jullie kunnen de nieuwste informatie online checken. Dit is wat iedereen kan doen ongeacht locatie en via verschillende media, per telefoon, post, fax en email.
Day 1: Friday, July 15, 2016. Click HERE to join.

Day 2: Wednesday, July 27, 2016. Click HERE to join.

Day 3: Tuesday, August 16, 2016. Click HERE to join.

Momenteel is ons hoofddoel de Zuid Koreaanse Ambassade in Washington DC. Onderstaand vinden jullie het adres en tevens de nodige contact informatie via de aangegeven link:

South Korean Embassy in Washington DC
2450 Massachusetts Avenue N.W.
Washington DC
District of Columbia 20008
USA

 • Website: http://www.mofat.go.kr/ENG/countries/
  http://usa.mofa.go.kr/english/am/usa/main/index.jsp
 • US Telephone Embassy: 1-202-939-5600
  US Telephone New York Consulate General: 1-646-674-6000
 • US Fax: 1-202-797-0595
 • Email: Click HERE for email addresses!
 • Tweet Storm: Click HERE to send tweets using our tweet sheet!
 • Wij bevelen het volgende formaat aan voor de campagne per post, email of fax:
  Betreft: Hondenvlees handel in Zuid Korea.

  Geachte meneer of mevrouw,

  Wij schrijven U om onze stem te laten horen van die, die in deze wereld geen stem hebben. Wij verzoeken U dringend dit zinloze slachten van duizenden honden en katten door en voor de Koreaanse vlees handel onmiddellijk te beëindigen. Deze intelligente, lieve en trouwe metgezellen van ons zijn er niet om misbruik van ze te maken, te verwaarlozen of op een gruwelijke en wrede wijze af te maken. Zij zijn ons toevertrouwd om voor ze te zorgen en om onvoorwaardelijk lief voor ze te zijn daar zij ons ook onvoorwaardelijk lief en trouw zijn. Het is met een goede reden dat zij bekend staan als de beste en grootste vriend van de mens. Zij zijn onze metgezellen, onze beschermers, onze familieleden en niet te vergeten honden die in professionele dienst zijn, zoals bijvoorbeeld blinden geleide honden, politie honden;het zijn onze partners in een veelheid van rollen;onze beschermers en redders in een reeks van levensgevaarlijk situaties enz.
  De regering heeft de macht en de bevoegdheden om een eind te maken aan deze controversiële en beschamende praktijk. Wij verzoeken U dit dringend te overwegen of wilt U dat de wereld Zuid Korea beschouwd als een natie van misbruikers van gezelschapsdieren, buiten bereik van gedeelde medeleven, overtuigingen en laatste wetenschappelijk denken van andere leidende en toonaangevende landen? Een onbeschaafd, terugkijkend land wiens bevolking vaak gediscrimineerd wordt door de onwettige en ongereguleerde praktijken van de hondenvlees handelaren en door die het hondenvlees consumeren? Tot dat deze gruwelijke praktijk voor altijd door de Koreaanse overheid is afgeschaft, zijn wij vastbesloten er alles aan te doen om Zuid Koreaanse producten, goederen,dienstverlening, toerisme enz te boycotten en tevens met de strijd door te gaan om deze verbazingwekkende dieren te redden.

  Vergeet dan niet, dat de wereld Zuid Korea ten nauwste gadeslaat…

 • Houd rekening met het volgende bij het bellen met de Zuid Koreaanse Ambassade:

  Wij suggereren dat jullie beleefd vragen om te mogen spreken met de vertegenwoordiger van de Ambassade wie in een positie is om met jullie te kunnen praten met betrekking tot de hondenvlees handel in Zuid Korea. Het is hoogstwaarschijnlijk dat de vertegenwoordiger van de Ambassade tijdens het telefoongesprek zal benadrukken dat zij niets van de handel afweten en dat zij verder niet van hulp kunnen zijn. Mocht dit het geval zijn dan vragen wij jullie volgende verklaring hardop te lezen (en vraag tevens aan de vertegenwoordiger van de Ambassade dit voor de goede orde te willen noteren):

  Ik ben lid van een hoog profiel initiatief voor dierenrechten met wereldwijd bereik en ondersteuning,onze leden en aanhang zijn diep bezorgd en verontwaardigt over de voortdurende handel met hondenvlees voor menselijke consumptie in Zuid Korea. Ik verzoek dringend de Zuid Koreaanse regering om onmiddellijk gerichte acties met allen middelen tegen deze barbaarse handel te ondernemen. Tot dat gerichte acties door de Zuid Koreaanse regering zijn ondernomen en fundamentele veranderingen zijn doorgevoerd om een eind te maken aan deze vreselijke en gruwelijke handel, ga ik door met het boycotten van alle Zuid-Koreaanse, producten, goederen, dienstverlening inclusief alle vormen van toerisme.

Leave a Reply

Follow by Email
YouTube
Pinterest
Pinterest
fb-share-icon
WhatsApp
Reddit