Blog

2017 Phone Blitz in solidarity with the Animals’ Battalion’s Boknal Demonstration in New York (In Greek)

2017 Phone Blitz in solidarity with the Animals’ Battalion’s Boknal Demonstration in New York (In Greek)

Τηλεφωνική Εκστρατεία 2017 για συμπαράσταση στη Διαδήλωση του The Animals’ Battalion για το Μποκνάλ στη Νέα Υόρκη

English

Boknal Demo Day 3_NY Korean Consulate_the Animals' Battalion
Σας ευχαριστούμε Animals’ Battalion για το λόγο που δίνετε στα ζώα του Νοτιοκορεάτικου Εμπορίου Κρέατος Σκύλων και Γατών!!! 3η Ημέρα Διαδήλωσης: 16 Αυγούστου 2016. Φωτογραφία: The Animals’ Battalion.

Οι Animals’ Battalion έχουν προγραμματίσει σειρά διαδηλώσεων για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, στη Νέα Υόρκη, μπροστά από το Νοτιοκορεάτικο Προξενείο, όπου θα διαμαρτυρηθούν για την απεχθή αδιαφορία της Κυβέρνησης για τη μαζική κακοποίηση και αγριότητα που υποφέρουν τα ευαίσθητα όντα, από το εμπόριο κρέατος σκύλων και γατών. Και, επίσης , για την αποτυχία της Κυβέρνησης να καταργηθούν αυτά τα κακόβουλα εμπόρια.

Ως ένδειξη αλληλεγγύης προς τους Animals’ Battalion και τον KoreanDogs.org, ανεξάρτητα από το που βρίσκεστε στον κόσμο, ευελπιστούμε ότι θα δείξετε τη συμπαράστασή σας και θα εκφράσετε τη γνώμη σας, μαζί με εμάς «με μία φωνή»: σας παρακαλούμε να συμμετάσχετε στην εκστρατεία τηλεφωνημάτων και μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που προγραμματίστηκε συγχρονισμένα με τις διαδηλώσεις, για να τις υποστηρίξετε και να περάσετε το μήνυμά σας προς τη Νοτιοκορεάτικη Πρεσβεία της χώρας σας.

Πληροφορίες για κάθε πρεσβεία βρίσκονται εδώ: http://koreandogs.org/what-you-can-do/contacts-for-protest/call-south-korean-embassy/ Επικαιροποιημένες πληροφορίες βρίσκονται και ΕΔΩ.

Οι ημερομηνίες και πληροφορίες για τις τρείς εκδηλώσεις:

Ημέρα 1: Τετάρτη, 12 Ιουλίου, 2017. Κάντε κλικ ΕΔΩ για να συμμετάσχετε.

Ημέρα 2: Παρασκευή, 21 Ιουλίου, 2017. Κάντε κλικ ΕΔΩ για να συμμετάσχετε.

Ημέρα 3: Παρασκευή, 11 Αυγούστου, 2017. Κάντε κλικ ΕΔΩ για να συμμετάσχετε.

 • Διεύθυνση αλληλογραφίας:
  South Korean Embassy in Washington DC
  2450 Massachusetts Avenue N.W.
  Washington DC
  District of Columbia 20008
  USA
 • Ιστοσελίδα: http://www.mofat.go.kr/ENG/countries/
  http://usa.mofa.go.kr/english/am/usa/main/index.jsp
 • Τηλέφωνο Πρεσβείας στις ΗΠΑ: 1-202-939-5600
  Τηλέφωνο του Γενικού Προξενείου στη Νέα Υόρκη: 1-646-674-6000
 • Φαξ στις ΗΠΑ: 1-202-797-0595
 • Email: [email protected]; [email protected];
  Κάντε κλικ ΕΔΩ για τις διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου!
 • Για καλή γραπτή ή τηλεφωνική επικοινωνία ακολουθούν υποδείγματα κειμένου και διατύπωσης:

 • Για έγγραφες διαμαρτυρίες:

  Θέμα: Το Νοτιοκορεάτικο Εμπόριο Κρέατος Σκύλων και Γατών

  Αξιότιμε Κύριε, ή Κυρία,

  Με την παρούσα επικοινωνία, επιθυμώ να εκφράσω την έντονη διαμαρτυρία μου για την αδιαφορία που εσείς, οι συμπατριώτες σας και η κυβέρνησή σας επιδεικνύετε για τα βασανιστήρια που γίνονται και την αγριότητα πολλών ανθρώπων που συνδέονται με τα εμπόρια κρέατος σκύλων και γατών.

  Αυτή η αγριότητα και τα βασανιστήρια πρέπει να σταματήσουν, και δε φαίνεται τέλος αν δεν καταργηθούν από τη χώρα σας αυτά τα φαύλα εμπόρια – εμπόρια που δεν έχουν θέση σε καμία σύγχρονη κοινωνία.

  Η Νότια Κορέα είναι μία χώρα που διαθέτει τον πλούτο επώνυμων εταιρειών, το 14ο καλύτερο ΑΕΠ στον κόσμο, και αν επιθυμεί να θεωρείται μία μοντέρνα, προοδευτική, πολιτισμένη κοινωνία, τότε η κυβέρνησή σας πρέπει να αναθεωρήσει την πολιτική που επιτρέπει σε αυτά τα παράνομα και αδικαιολόγητα εμπόρια να συνεχίζονται.

  Παρακαλώ θερμά την κυβέρνησή σας να εκκινήσει άμεσα ενέργειες αστυνόμευσης και επιβολής της νομοθεσίας για την προστασία των ζώων. Και έως ότου να καταργηθούν τα εμπόρια κρέατος σκύλων και γατών θα μποϊκοτάρω όλες τις μορφές τουρισμού, όλα τα προϊόντα, και όλες τις υπηρεσίες της χώρας σας. Και θα παροτρύνω και άλλους να κάνουν το ίδιο.

  English:

  Subject: The South Korean Dog and Cat Meat Trades

  Dear Sir, or Madam,

  I am contacting you today, as I wish to register my strongest protest to the indifference you, your countrymen and your government show to the suffering and cruelty that is carried out, by many people, within the dog and cat meat trades.

  This cruelty and suffering must end, and I cannot see it ending until your country puts a complete stop to these aberrant trades – trades which have no place in any modern day society.

  South Korea is a country that boasts a wealth of high-profile companies, with a 14th GDP rating; and if it still wishes to be seen as a modern, forward-thinking, civilized society, then your government must rethink its policy on allowing these illegal and unjustifiable trades to continue.

  I sincerely implore your government to immediately begin policing and enforcing your animal protection laws; and, until it brings about the end to both the dog and cat meat trades, I will boycott all forms of tourism, all products, and all services from your country; and I will urge others to do the same.

 • Για τηλεφωνικές διαμαρτυρίες:

  Προτείνουμε για βέλτιστη πρόοδο, στην τηλεφωνική επικοινωνία με την Πρεσβεία, να ζητήσετε ευγενικά να μιλήσετε με έναν εκπρόσωπο ο οποίος να είναι ο αρμόδιος για θέματα σχετικά με τα εμπόρια κρέατος σκύλων και γατών στη Νότια Κορέα. Ο εκπρόσωπος ίσως ισχυριστεί άγνοια για την παρανομία/φαυλότητα αυτών των εμπορίων, ή ίσως δεν είναι σε θέση να βοηθήσει με αυτό το θέμα. Αν δεν ακούγονται πρόθυμοι, τότε διαβάστε τους την ακόλουθη δήλωση ή παρόμοιο κείμενο με διατύπωση της επιλογής σας – και ζητήστε τους να σημειωθεί στα πρακτικά η κλήση σας και όσα τους είπατε.

  «Ως φιλόζωος, και συμμετέχων σε μία δημοφιλή πρωτοβουλία για τα δικαιώματα των ζώων με παγκόσμια εμβέλεια και υποστήριξη, επιθυμώ να εκφράσω τις βαθύτατες ανησυχίες μου για το άναρχο, άγριο και καταχρηστικό εμπόριο κρέατος σκύλων και γατών στη χώρα σας, τη Νότια Κορέα.

  Παρακαλώ θερμά την κυβέρνησή σας να εκκινήσει άμεσα ενέργειες αστυνόμευσης και επιβολής της νομοθεσίας για την προστασία των ζώων. Και έως ότου να καταργηθούν τα εμπόρια κρέατος σκύλων και γατών θα μποϊκοτάρω όλες τις μορφές τουρισμού, όλα τα προϊόντα, και όλες τις υπηρεσίες της χώρας σας. Και θα παροτρύνω και άλλους να κάνουν το ίδιο.»

  English:

  “As an animal lover, and part of a high-profile animal rights group, which has supporters across the globe, I wish to register my deep concern about the unregulated, cruel and abusive dog and cat meat trades with your country, South Korea.

  I sincerely ask that your government immediately begins policing and enforcing your animal protection laws; and until it brings about a permanent end to both the dog and cat meat trades, I will boycott all forms of tourism, all products, and all services from South Korea; and I will urge others to do the same.”

Leave a Reply

Follow by Email
YouTube
Pinterest
Pinterest
fb-share-icon
WhatsApp
Reddit