Blog

Felhívás cselekvésre: Pjongcsang 2018-Tiszteletbeli Nagykövetek

Call for Action: PyeongChang 2018 – Honorary Ambassadors (In Hungarian)

A dél-koreai Pjongcsang a 2018-as Téli Olimpiai Játékokra Tiszteletbeli Nagyköveteket nevezett ki; hogy néhányat említsünk közülük: Min-ho Lee (színész); Seung-hwan Jung (jégkorongozó), Sei-hon Cho (fényképész) és Sue-jin Kang (a Koreai Nemzeti Balett művészeti vezetője).

Ők egytől egyig nagy sztárok saját hivatásukban és büszkék arra, hogy nagykövetei lehetnek az olimpiának.

Sue-jin Kang szavaival élve: „Minden tőlem telhetőt megteszek annak érdekében, hogy a világot megismertessem a Pjongcsangi Téli Olimpiai Játékokkal, és hogy Korea kultúrája és sokszínűsége megérintse az emberek lelkét.”

Kérjük, add e ragyogó nagykövetek tudtára, hogy Dél-Korea úgy tud az emberek szívéhez legkönnyebben eljutni, ha azonnal és véglegesen beszünteti az országban folyó kutya- és macskahúsipart! Kattints IDE hogy üzenetet hagyhass a honlapjukon!

Üzenetet úgy hagyhatsz, ha a honlapjukon a lap aljára görgetsz a „Reply” részhez, ahol –miután bejelentkeztél a Facebook, Twitter vagy Google profiloddal – beírhatod az ajánlott szöveget.

Kattints IDE hogy üzenetet hagyhass a koreai honlapjukon!

Ajánlott üzenet:

Honorary Ambassadors, please shine a beacon on these Olympic Games by working together to bring about the immediate end of the dog and cat meat trades in South Korea. This would be the best way to bring positive awareness of these games and the best and most honorable form of promotion for Korean culture.

Please sign and share the petitions!

“Honorary Ambassadors: Speak for the Korean animals at the PyeongChang 2018!”

Leave a Reply