Blog

A Samsungnak fel kell emelnie a hangját Dél-Korea brutalitása ellen!

Samsung must speak out against the brutality of South Korea! in Hungarian.

Seoul Gyeongdong Dog Meat Market, South Korea. SaveKoreanDogs.org

Az összes nagyvállalat, vagy koreaiul “Jaebol” közül Dél-Koreában, a Samsung számít a leghíresebbnek, termékeik megtalálhatóak minden háztartásban. Ez a cég rendkívül erős is: ha a Samsung menedzsmentje beszél valamiről, Korea miniszterelnöke odafigyel rájuk. Mennyire elkeserítő és szégyenteljes, hogy vagyonuk és befolyásuk ellenére a Samsung vezetői egyáltalán nem akarnak segítséget nyújtani a saját országukban folyó rettenetes és ördögi kutya- és macskahúsipar elleni harchoz. Ez a gonosz ipar saját honfitársaik és országuk szégyenfoltja, több ok miatt is. Akkor hát miért nem érez a Samsung semmilyen társadalmi felelősséget, és tesz valamit? Miért elégedettek azzal, ha nem tesznek semmit ez ellen az irtózatos ipar ellen?

Ideje, hogy a Samsung kiálljon és segítsen véget vetni az illegális és erkölcstelen gyakorlatnak, mely során az ember legjobb barátját brutálisan kínozzák és megeszik. Ma a Samsung vezetőségének írunk.

 • IDE kattintva írhatsz az észak-amerikai Samsung vezetőségnek!

  IDE kattintva találsz információt az országodban található Samsungról! Görgess lefelé, és kattints a “Contact us” gombra, majd az “Email to CEO” gombra, hogy online üzenetet küldhess. A linkek neve országonként eltérő lehet. Próbálj minél többféle módon kapcsolatba kerülni velük (beleértve a közösségi médiát is).

  Kattints IDE az üzenet mintáért.

  A kitöltéshez használhatod saját lakcímedet vagy a mi postafiók címünket, mely a következő:
  PO Box 60191
  Sunnyvale, CA 94088

 • Küldj e-maileket az észak-amerikai Samsungnak!
  ircontactus@samsung.com; recruituk@samsung.com; samsungpr@edelman.com; d2.cohen@sea.samsung.com; samsungmobile@allisonpr.com; r.schultz1@samsung.com; SamsungDI@allisonpr.com; samsungha@talktocurrent.com; SamsungCIT@allisonpr.com; SamsungBusiness@allisonpr.com; us.newsroom@sea.samsung.com; christopher.r@sea.samsung.com; SamsungMobileUS@edelman.com; SamsungHE@allisonpr.com; SamsungSSD@allisonpr.com; SamsungServices@berlinrosen.com; dan.yoo@ssi.samsung.com; SamsungDSA@edelman.com; SamsungDC@sea.samsung.com;
 • Kattints az alábbi petíciókra, írd alá és oszd meg őket!

  Boycott South Korean Dog and Cat Meat Cruelty! Boycott Samsung!

  Samsung, Hyundai, Kia, LG, POSCO, SK, FILA and all South Korean Companies: Adopt a company policy to ban dog and cat meat consumption!

 • Küldj levelet a Samsung Electronics America részére:
  Samsung Electronics America
  85 Challenger Road
  Ridgefield Park, NJ 07660
  USA


Photos: SaveKoreanDogs.org.

Leave a Reply