Blog

DE GRUWEL STRAAT: HONDEN SLACHTERIJEN IN HARTJE SEOUL.

‘Street of Horror’ Dog slaughterhouses in the heart of Seoul (In Dutch)

Er is in het centrum van Seoul,Korea een beruchte laan bekend als “Laan van het Centrum Gezonde Voeding”.Aan de ene kant van de laan staan kleine zwarte metalen kooien.In deze kleine zwarte kooien bevinden zich honden dicht bij elkaar opgehoopt,wachtende op hun fatale lot.Naast deze kooien liggen hopen hondenvlees.

Men gaat voorbij plastieken zakken gevuld met de ingewanden die weggegooid moeten worden en automatisch gaat men de slachterij binnen.De vloer is bedekt met vuil en resten van het slachten van de honden.Verspreid over de gehele vloer ligt enorm veel “gereedschap” van deze gruwelijke en barbaarse handel, inclusief de vacht verwijderende drum.

“Is dit oud gereedschap” vraagt de “geheime”journalist. “Nee, ik heb het zojuist eerder voor het slachten gebruikt”, antwoordt de slachter. Met geen sanitaire handschoenen aan, grijpt hij een stuk vlees en toont het aan de journalist.Hij verteld hem verders 7.500 Won (Koreaanse munteenheid) per 1 GEUN ( Koreaanse gewichtseenheid; 1 GEUN = 600 gram, 1.232 lbs) en dit stuk weegt 6,5 GEUN.

TV Chosun, een Koreaanse Kabel TV kanaal, heeft een rapport uitgebracht en op TV vertoond met betrekking tot de hondenslachterijen in Seoul en de impact die deze veroorzaken op de lokale bewoners van de wijk. Slachterijen worden openlijk in het hartje van de stad bedreven, en de nabij wonende ingezetenen lijden onder het geluid van de blaffende honden en de stank van de slachter; sanitair in de slachterijen is in volledige wanorde.

Deze laan is vol met zulke slachterijen.

Een voorbijganger van Jongam-dong,Seoul zegt dat hij onmogelijk zijn gevoelens kan beschrijven. Verders zegt hij dat mensen die op deze laan lopen, zich zeer zeker misselijk voelen bij het voorbijgaan van deze gruwelijke slachterijen.

Jeongmin Park van Jaegi-dong,Seoul is bang om deze zogenaamde “Laan van het Centrum Gezonde Voeding” voorbij te gaan en vind de stank onverdraaglijk.

Maar sinds de honden niet als vee worden geclassificeerd, bestaat er geen wetgeving met betrekking tot deze hondenslachterijen. Zelfs met de ongezonde condities, is er geen andere straf dan boetes. Er zijn meer dan 1000 zaken die zich in Seoul met de verkoop van hondenvlees bezig houden, maar de slachter zelf van honden is een management blinde vlek.

Click HERE om het nieuws in Koreaans te lezen.

Oproep tot Actie

Click HERE om tegen de vreselijke wreedheid van Seoul uit te spreken!

Please sign petitions against the South Korean Dog Meat Cruelty!

Sign-Petition_Dutch

Leave a Reply

Twitter
Visit Us
Follow Me
Tweet
Whatsapp
Vimeo
Flickr
Reddit
Tumblr
RSS
Follow by Email